Annonce
Nordtyskland

Kæmpekor skal hylde dansk-tysk historie

Andreas Fahnert, Silje Søgaard, Julie Olsen og Rasmus Hoffmeister har præsenteret værket for en begejstret overborgmester Simone Lange på rådhuset i Flensborg. Foto: Michael Staudt.

FLENSBORG: Endnu er selve værket en hemmelighed. Men en bogstavelig talt grænseoverskridende gruppe har skabt en hymne, der hylder den lange historie, danskere og tyskere sammen har tilbagelagt. Titlen er da også netop Long Way.

Som en af ganske få har Flensborgs overborgmester, Simone Lange, haft lejlighed til at høre stykket. Og hun er begejstret, skriver Flensburger Tageblatt.

Long Way skal opføres i forbindelse med 100-året for grænsedragningen mellem Danmark og Tyskland i 2020. Naturligvis er teksten på både dansk og tysk – med engelske indslag.

Bag musikken står projektgruppen Northern Child – det nordiske barn. Solisterne er den kendte, tyske sanger Andreas Fahnert, britiske Guy Roberts og Synje Norland, der også synger på engelsk. De danske stemmer leverer Silje Søgaard und Rasmus Hoffmeister. Desuden omfatter gruppen musikerne Julie Olsen, Tim Reese og Timm Hinrichsen.

Men Northern Child håber, at mange flere vil engagere sig. Planen er at stable et kæmpe kor af på mindst 100 borgere fra grænselandet på benene. Har man lyst til at bidrage, kan projektmagerne kontaktes på mailadressen Freundschaftsjahr2020@web.de eller via Whatsapp på +49 178 65 81 280. Henvendelsen skal indeholde en sangprøve samt kandidaternes alder, fulde navn og mailadresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Nattens fulde overblik: Politi havde travlt med at stoppe påvirkede bilister

Annonce