x
Annonce
Læserbrev

Kæmpevindmøller på land - nej tak

For folketinget er klima blevet en besættelse og overbudspolitik af værste skuffe. Men at få styr på f.eks. solcelleordningen på kommunale bygninger og overskudsvarme fra virksomheder, det er åbenbart for svær en opgave. Og at sætte pris på plastikposer - DET kan man klare - flot, flot.

Samfundsøkonomisk er der ingen forskere og økonomer, som har beskæftiget sig med el produceret af vindmøller, som synes det er en særlig god forretning for Danmark. Når man forholder sig til hele CO2 besparelsen, set i forhold til det samlede CO2 udslip i hele verden, udgør vor besparelse under en halv promille.

Hvorfor så blive ved med at sætte møller op på land og derved ødelægge vort landskab/natur og gøre mennesker og dyr syge? Velvidende at andre mere belastede lande melder pas og lader stå til.

Et råd til vore byrådspolitikere. Sæt jer nu ind i tingene. Vi ved udmærket godt, at I har meget om ørerne, men det her er en yderst vigtig 30 års beslutning, der ikke kan gøres om. Lad være med at hoppe på limpinden angående hvor meget afkast kommunens borgere vil få. Det er kun hold kæft bolcher, og har man suttet en kort tid på dem, er de pist væk.

Husk at vindmølleindustrien bruger masser af penge på lobbyarbejde og har ansat knaldhårde og professionelle sælgere. Generne fra kæmpevindmøller på land kan man aldrig betale sig fra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce