Annonce
Læserbrev

Kære byrådspolitikere i Esbjerg. Ungdomsklubber

Annonce

Vi elsker vores jobs som pædagoger i ungdomsklubben. Vi elsker at være med til at forme fremtidens unge mennesker.

De er dejlige unge, som passer på hinanden og deres relationer. Har de problemer, kommer de til os, og beder om hjælp eller råd. De fortæller om det, der sker i deres liv. Alt fra kærestesorger til umulige forældre eller venner, der har brug for hjælp. Vi er altid klar til en snak, et spil pool eller sparke dæk, når knallert kørekortet og den første knallert er i hus.

Vi er stolte over den tillid, de viser os. De stoler på, at vi kan og vil hjælpe dem. Vi ved, vi er vigtige i de unge menneskers liv. Vi har skullet vise os værdige til deres tillid. Det har vi kunnet, fordi vi i Esbjerg har en god klubstruktur/kultur i ungdomsklubberne.

Det vil I lave om på ved at spare 1,4 millioner på de nuværende budgetter. Budgetter, som skraber bunden, som blev reduceret med mange procent i 2015. Vi er bekymrede for, at den regning, I ender med, langt overstiger 1,4 million.

Det er vi, fordi vi laver et kæmpestort forebyggende arbejde i klubberne. Hvor skal de unge mennesker gå hen, hvis vi ikke er her?

Lad os få ro til at gøre det arbejde, som vi er rigtig dygtige til og som vi elsker at møde ind til hver eneste dag

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Trekantområdet

Strandkoncerter udskydes: 'Vigtigt at begrænse smittespredning i en fart'

Annonce