Annonce
Læserbrev

Kære Pleje bliver i Kolding Kommune

Annonce

Læserbrev: JydskeVestkysten bringer i Kolding sektionen fredag den 18. oktober et læserbrev fra en Sabrina Schrøder og ”Kære Pleje-teamet” i Horsens, om forhold i Fredericia. Læserbrevet kan let misforstås, og man kan tro det handler om Kolding. Særligt fordi det bringes på Kolding-siderne.

Det er meget vigtigt for mig at slå fast, at Kære Pleje bliver i Kolding Kommune, og der er ingen grund til bekymring blandt de mange tilfredse mennesker, der får hjemmehjælp fra Kære Pleje.

Den private hjemmehjælp i Kolding Kommune har netop været i udbud. Det skal den efter en årrække. Kære Pleje og Svane Service vandt udbuddet og fortætter med uændret at leverer hjemmehjælp.

Det har været vigtigt for mig og hele seniorudvalget, at der er så meget stabilitet om hjemmehjælpen som muligt. Vi har netop haft en seksårig periode uden problemer, og vi har en klar forventning om, at det også vil være tilfældet i den kommende periode. For at opnå dette, har vi lagt større vægt på kvalitet frem for økonomi.

Læserbrevet omtaler også, at der skal spares på hjemmehjælpen, det er heller ikke tilfældet i Kolding Kommune. Som nævnt har vi lagt vægt på kvalitet frem for økonomi, og det er kun to år siden, at vi i Kolding Kommune fik afsat ekstra 90 millioner kr. til hjemmehjælpen over fire år. Derudover justeres seniorudvalgets budget årligt for det stigende antal ældre medborgere.

Tak til Kære Pleje og Svane Service for godt samarbejde, jeg glæder mig over det fortsætter.

Søren Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce