Annonce
forside

Kære udvalgsformand, behandl Hanna ordentligt

Læserbrev: I JV læser jeg, at Dansk Folkepartis førstemand i Esbjerg Byråd, Olfert Krog, har været på besøg på Østerbycentret for at se på Hanna Helth Jensens tilbud og faciliteter.

Jeg kan læse, hvordan Hanna tit tænker på at tage livet af sig selv. Hun er blevet frataget muligheder for aktiviteter på hendes daghjem og fået beroligende - og antidepressiv medicin.

Olfert Krog er den ansvarlige for ældreområdet i Esbjerg Kommune. Hvordan kan Dansk Folkepartis udvalgsformand tage fra Østerbycentret og Hanna Helth Jensen, før han har sikret sig, at den ældre dames tilbud er i orden?

Det tilbud som Esbjerg Kommune har givet Hanna er ikke tilpasset hendes individuelle behov.

Hanna siger selv i artiklen: "Jeg gider ikke ned på det sted (Violen red.) Så kan jeg lige så godt sidde hjemme og glo. Der er ikke personale. Der er ingen til at hjælpe. Jeg føler mig ikke godt tilpas her".

Jeg kan ikke se, hvorfor Hanna Helth Jensen, som igennem seks år, hver dag har gået på daghjem, ikke kan få lov til at forsætte.

Kære udvalgsformand for ældreområdet i Esbjerg Kommune. Kom nu ind i kampen.

Du var så god i valgkampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Vejen

Imerco lukker i det nye år

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Annonce