Annonce
Varde

Kæresten: Han er en fantastisk bonusfar - og borgmesterkandidat

Kulturudvalgsformand Mads Sørensen stiller op til kampen om pladsen som Venstres borgmesterkandidat. Han og kæresten, Tina Bjørkmann, er rykket ind i en af de ældste gårde i landsbyen - dog er stuehuset helt nyt. Foto: Jacob Schultz
Tina Bjørkmann bakker op om Mads Sørensen og hans politiske arbejde. Hans menneskelige egenskaber passer perfekt til borgmesterrollen, synes hun.
Annonce

Hvad vidste vi ikke om Mads Sørensen?

- Han er et meget stort familiemenneske. Han kommer af en meget tæt familie, og de bor lige her i nærheden og er en stor del af vores liv.

- Og så har han masser af humor. Et eksempel er det skilt, vi lige har købt og hængt op i gangen ved døren til køkkenet. Med teksten ”Reception”. Fordi huset altid er fyldt med børnenes venner, og de er mere end velkomne, men vi er aldrig helt klar over, hvor mange der er, og om vi bliver fire eller 12 til aftensmad. Derfor hængte vi det op, så de kan melde deres ankomst i receptionen.

Mads Sørensen på trappen i parrets nye hjem. Overetagen har de selv bygget færdig. Foto: Jacob Schultz

Derfor vil Mads Sørensen altid være din kæreste?

- Vi mødte jo hinanden lidt sent, så vi vidste, hvad det er, vi leder efter. Vi har de samme værdier og den samme humor, og vi har det virkelig sjovt sammen. Vi supplerer bare hinanden godt og bakker hinanden op. Vi trækker ikke hinanden ned, vi sørger hele tiden for at hive hinanden op.


Han er nærværende og jordbunden. En solid vestjyde. Han taler et sprog, man kan forstå. Vi kan ikke gå ud at handle, uden at der er nogen, der stopper os. Han er altid tilgængelig, og herhjemme er døren altid åben.

Tina Bjørkmann


Det, synes du bare, vi andre skal vide om Mads?

- Han er en helt fantastisk bonusfar. Livet har jo ikke selv givet ham nogle børn, men han er så god til mine børn, og de bruger ham meget. Mange gange snakker de med Mads i stedet for mig, og han er meget rummelig overfor dem.

Annonce

Altid positiv - også i modgang

- Mads har altid en positiv tilgang, også i svære tider, og så har han lige fået en ny interesse, som jeg nok lidt har pålagt ham: Han er blevet haveinteresseret, men det får vi ham nok ikke til at indrømme.

Se selv de fem kandidater

Venstre i Varde Kommune har valgt at præsentere sine fem borgmesterkandidater på sin Facebookside ”Venstre i Varde Kommune”.

Det sker, fordi corona gør det umuligt at holde medlemsmøder med kandidatpræsentation, inden partiet vælger sin borgmesterkandidat 25. januar.

De fem kandidater har trukket lod om rækkefølgen, og Mads Sørensen bliver præsenteret som nummer fire, onsdag klokken 19.00.

Snakker i politik sammen?

- Det gør vi sjældent. Jeg stiller spørgsmål, for jeg synes, der er nogle ting, jeg er nødt til at sætte mig ind i, i forhold til hans arbejde. Når vi skal bakke hinanden op, er jeg nødt til at have en grundviden. Han spørger jo også meget til mit arbejde.

Hvorfor vil Mads være den bedste borgmester, Varde Kommune kan få?

- Fordi han har de menneskelige egenskaber, jeg vægter højt. Han er nærværende og jordbunden. En solid vestjyde. Han taler et sprog, man kan forstå. Vi kan ikke gå ud at handle, uden at der er nogen, der stopper os. Han er altid tilgængelig, og herhjemme er døren altid åben. Han giver sig tid, og så arbejder han benhårdt. Når han bliver spurgt om noget, der måske ikke lige er hans område, så sætter han sig ind i det. Og så har han erhvervserfaring. Jeg tror, det er godt at være selvstændig og have økonomisk forståelse som borgmester.

At være borgmester er også øretævernes holdeplads. Kan Mads holde til det?

- Ja, det kan han. Han har jo noget erfaring fra hans formandspost i udvalget for kultur og fritid. Der bliver han også nødt til at sætte sig for bordenden og træffe beslutninger. Men han gør det i en ordentlig tone. Han er god i modvind, så det kan han sagtens håndtere, fordi han har en fantastisk evne til at få vendt noget negativt til noget positivt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Annonce