Annonce
Varde

Køber vil bevare remisen og stikker en finger i jorden

Arkitekten har allerede ytret ønske om at bevare nogle af skinnerne på remise-grunden. Arkivfoto: Henrik Reintoft

Martin Bøgh Jensen fra Varde vil gå i tæt dialog med både kommunen og lokalrådet om et boligprojekt på remisen.

Annonce

Varde: Som skrevet i sidste uge så er det Martin Bøgh Jensen via selskabet Bøgh Jensen Feriecentre Invest ApS, der har købt den bevaringsværdige remisen af Vestbanen. Selskabet har per 1. oktober købt remisen fra 1902 og den tilhørende grund på 10.000 kvadratmeter for udbudsprisen på tre millioner kroner.

Ifølge direktør Jens Kristian Ørnskov fra Vestbanen med den passus, at prisen kan blive reguleret, alt efter hvor meget Varde Byråd vil tillade, at der kan bygges på grunden. For god ordens skyld skal nævnes, at Varde Kommune også er medejer af Vestbanen.

Martin Bøgh Jensen er søn af Marianne og Bjarne Bøgh Jensen og er efter 16 år i Canada flyttet til Varde, hvor han har boet siden november i fjor.

I 2016 solgte forældrene Marianne og Bjarne Bøgh Jensen deres livsværk, Dayz Resort, med cirka 1.3000 ferieboliger. Derfor navnet Bøgh Jensen Feriecentre Invest ApS.

Selve remisen fra 1902 er bevaringsværdig og vil ifølge den nye ejer, Martin Bøgh Jensen, indgå i planer for et boligbyggeri på den grunden. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Annonce

Ikke faste planer

Sønnen Martin Bøgh Jensen har beskæftiget sig med ejendomsudvikling i mange år og vil lige stikke en finger i Varde-jorden.

- Vi har ikke faste planer og vil samarbejde med både Varde Kommune og lokalrådet, siger Martin Bøgh Jensen.

Men som udgangspunkt forventer han, at de vil opføre en kombination af både eje- og lejeboliger på den store grund. Og i respekt for historien.

- Vi vil selvfølgelig bevare remisen. Og vores arkitekt er interesseret i at bevare skinnerne, siger Martin Bøgh Jensen.

Han forventer, at en gang til august vil han komme med et oplæg til et byggeprojekt på grunden. Og derefter skal Varde Kommune lave en lokalplan, der muliggør byggeriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

22-årig var blevet afhængig af at true småpiger til sex-optagelser: Jeg er glad for, jeg blev anholdt

Esbjerg

Redderne fra Ribe er fundet: Familien til tysk turist siger tak efter hjælp ved voldsomt hjertestop

Annonce