Annonce
forside

Købmandsbutik. Vigtig med opbakning

Allan har inviteret til infomøde om sine planer med en ny fremtidig og fremtidssikret købmandsbutik i Gesten. Et initiativ, der fortjener størst mulig opbakning.

Den nye butik vil give et langt større og bredere udvalg af varer end den nuværende. Dette vil efter min opfattelse give en større kundekreds og tiltrækning fra omkringliggende samfund og folk, der pendler forbi mod Vejen. Her tænker jeg specielt også på den fremtidige Hærvejsmotorvej, hvor der er skitseret en afkørsel til Gestenvej.

En ny butik som beskrevet af Allan vil i høj grad være med til at sikre, at Gesten også i fremtiden har en nærbutik. Det vil dermed fortsat være et attraktivt bosætningssted for alle, herunder specielt børnefamilier og en god placering i forhold til arbejdspladser. Ved at give opbakning til planerne og deres gennemførelse er man samtidig med til at fastholde værdien af ens bolig, der uden en nærbutik forventelig vil falde i pris.

Giv opbakning til Allan, hør mere om initiativet og mød op tirsdag aften og husk at tage naboen med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce