Annonce
Vejen

K-kandidat genopstiller

Byrådsmedlem Knud Peter Wad har sagt ja til at tage en periode mere i byrådet, såfremt han igen får tilstrækkeligt af vælgernes stemmer. Meldingen glæder borgmesterkandidaten fra samme parti, Frank Schmidt-Hansen. Privatfoto
Knud Peter Wad fra Brørup ønsker at tage en tørn mere i byrådet for Det konservative Folkeparti
Annonce

Brørup: Ligesom sin partikollega Jakob Bech Jensen har Knud Peter Wad sagt ja til partiets opfordring om at genopstille til byrådsvalget i november. Han motiverer sit kandidatur således:

- Jeg er blevet bidt af politik, og som næstformand i udvalget for skole og børn er jeg med til at sætte en proces i gang, der vil være til glæde for børnene – og deres forældre - i kommunen. Vi vil gennem ændrede og mere fleksible læringsmiljøer i daginstitutioner og folkeskoler skabe bedre trivsel blandt både børn og personale, siger han og tilføjer:


Jeg er blevet bidt af politik, og som næstformand i udvalget for skole og børn er jeg med til at sætte en proces i gang, der vil være til glæde for børnene – og deres forældre - i kommunen. Vi vil gennem ændrede og mere fleksible læringsmiljøer i daginstitutioner og folkeskoler skabe bedre trivsel blandt både børn og personale.

Knud Peter Wad, byrådskandidat for Konservative


- Det skal samtidig bidrage til, at vi får endnu flere uddannelsesparate unge, og denne opgave vil jeg gerne være med til at følge til dørs.

Annonce

Et stort aktiv i gruppen

Partiets borgmesterkandidat Frank Schmidt-Hansen glæder sig over at supplere den konservative kandidatliste med et allerede etableret byrådsmedlem:

- Det siger sig selv, at det styrker os at have en stærk kandidat i Brørup. Det er derfor dejligt at Knud Peter Wad er parat til endnu en periode. Han har været et stort aktiv i gruppen, hvor især hans post som næstformand i udvalget for skole og børn allerede har skabt synlige konservative resultater, siger Frank Schmidt-Hansen.

Formand for Vejens konservative vælgerforening Peter Simoni supplerer:

- Vi er glade for Knud Peter Wads tilsagn om genopstilling. Han er gået til opgaven med krum hals og har ikke mistet gejsten. Tværtimod, og det mærker vi i hans tilgang og ildu for netop det betroede politiske område, så der var ikke så meget tvivl om hans genopstilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Lotte mødte seks jordemødre under sin graviditet: - Jeg skulle genfortælle min historie hver gang

Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce