Annonce
Vejen

K-kandidat genopstiller

Byrådsmedlem Knud Peter Wad har sagt ja til at tage en periode mere i byrådet, såfremt han igen får tilstrækkeligt af vælgernes stemmer. Meldingen glæder borgmesterkandidaten fra samme parti, Frank Schmidt-Hansen. Privatfoto
Knud Peter Wad fra Brørup ønsker at tage en tørn mere i byrådet for Det konservative Folkeparti

Brørup: Ligesom sin partikollega Jakob Bech Jensen har Knud Peter Wad sagt ja til partiets opfordring om at genopstille til byrådsvalget i november. Han motiverer sit kandidatur således:

- Jeg er blevet bidt af politik, og som næstformand i udvalget for skole og børn er jeg med til at sætte en proces i gang, der vil være til glæde for børnene – og deres forældre - i kommunen. Vi vil gennem ændrede og mere fleksible læringsmiljøer i daginstitutioner og folkeskoler skabe bedre trivsel blandt både børn og personale, siger han og tilføjer:


Annonce

Jeg er blevet bidt af politik, og som næstformand i udvalget for skole og børn er jeg med til at sætte en proces i gang, der vil være til glæde for børnene – og deres forældre - i kommunen. Vi vil gennem ændrede og mere fleksible læringsmiljøer i daginstitutioner og folkeskoler skabe bedre trivsel blandt både børn og personale.

Knud Peter Wad, byrådskandidat for Konservative


- Det skal samtidig bidrage til, at vi får endnu flere uddannelsesparate unge, og denne opgave vil jeg gerne være med til at følge til dørs.

Et stort aktiv i gruppen

Partiets borgmesterkandidat Frank Schmidt-Hansen glæder sig over at supplere den konservative kandidatliste med et allerede etableret byrådsmedlem:

- Det siger sig selv, at det styrker os at have en stærk kandidat i Brørup. Det er derfor dejligt at Knud Peter Wad er parat til endnu en periode. Han har været et stort aktiv i gruppen, hvor især hans post som næstformand i udvalget for skole og børn allerede har skabt synlige konservative resultater, siger Frank Schmidt-Hansen.

Formand for Vejens konservative vælgerforening Peter Simoni supplerer:

- Vi er glade for Knud Peter Wads tilsagn om genopstilling. Han er gået til opgaven med krum hals og har ikke mistet gejsten. Tværtimod, og det mærker vi i hans tilgang og ildu for netop det betroede politiske område, så der var ikke så meget tvivl om hans genopstilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Tønder på skrump: Befolkningstallet rasler ned og det er Tønders egen skyld, mener ansvarlig politiker

Annonce