x
Annonce
Esbjerg

K-Rens flytter ned på havnen og bliver mere synlig

K-Rens ved Anders Kold på billedet har købt det tidligere Euromaster på havnen og er ved at gøre ejendommen klar til en åbningsreception omkring 20.september. Arkivfoto: Jacob Schultz
Indehaveren Anders Kold har købt den ejendom, hvor Euromaster tidligere havde lokaler.

Esbjerg: Den 70-årige Anders Kold, som er indehaver af K-Rens, har købt Euromasters ejendom på D. Lauritzens Vej og flytter inden så længe sit firma fra Fynsgade 24 og ned på havnen.

- Jeg har i et stykke tid ledt efter andre lokaler, da vi har pladsproblemer og hørte så, at Euromaster ville sælge deres lokaler, fortæller Anders Kold.

Han ønsker ikke at oplyse, hvad han har givet for den nye ejendom, men fortæller gerne, at han har ofret mellem 400.000 og en halv million kroner på en renovering.

- Med købet af Euromaster på D. Lauritzens Vej får K-Rens betydeligt mere plads og en langt bedre placering, idet alle trafikanter på Adgangsvejen kan få øje på vores lokaliteter og reklameskilte, siger Anders Kold.

Han regner i øvrigt med, at renoveringen er færdig omkring den 20. september, så firmaet kan holde en åbningsreception.

K-Rens er byens ældste virksomhed indenfor kloakservice og kunne i september 2018 fejre 30 års jubilæum. Firmaet råder over seks køretøjer, deriblandt den lille byvogn med kælenavnet ”Byens bedste pølsevogn”. I alt har K-Rens køretøjer for mellem 10 og 12 millioner kroner og har både private og industrikunder.

- Én af de største kunder er Varde Kommune, oplyser Anders Kold.

K-Rens beskæftiger sig mest med kloakrensning, men også med rensning af tanke på skibe og land og med tv-inspektion og havde tidligere det muntre slogan: I skider og prutter, vi kommer og sutter.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce