Annonce
Billund

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Lørdag eftermiddag udbrød der en voldsom brand på Randbøl Hede, da fire vandrere ville koge vand til en kop kaffe, og ilden fik fat i lyngen.

Slukningen krævede en massiv indsats af brandvæsnet, der på et tidspunkt havde over 50 brandfolk på stedet. Mellem 25 og 35 hektar blev berørt.

Mandag morgen oplyste Christina Fischer, indsatsleder ved TrekantBrand, at branden stort set var slukket, men at man fortsat ville holde øje med området af frygt for genopblusning.

Annonce
Dronefotoet er taget under branden på Randbøl Hede. Naturbranden blev startet efter brug af et lille kogeapparat, og den har fået Danske Beredskaber og Beredskabsstyrelse til at advarer om, at det er meget tørt i naturen lige nu. v Foto: Trekantområdets Brandvæsen/Danske Beredskaber

Tirsdag eftermiddag lagde Danske Beredskaber en video fra TrekantBrand på Facebook, hvori man kan se de store skader, som ilden har forårsaget. Du kan se videoen øverst i denne artikel.

En 45-årig vandrer er sigtet for uagtsom brug af ild ifølge beredskabsloven og kan formentlig se frem til en bødestraf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce