Annonce
Varde

Kamilla kører over 500 kilometer om ugen for at spille håndbold i Ansager

Kamilla Dahl har været glad for skiftet til Ansagers 2. divisions hold. Her står hun sammen med sin søster Rikke. PR-foto

SIF/Ansagers venstre back, Kamilla Dahl Nielsen, kører to gange ugentligt fra Odense til Ansager for at træne. Men klubbens sportslige ambitioner samt et godt sammenhold gør turen det hele værd.

Annonce

Ansager: SIF/Ansagers 2. divisions kvinder har haft stort held med at holde på spillere, der er flyttet fra nærområdet for at studere. En af dem er 22-årige Kamilla Dahl Nielsen fra Ølgod, der i dag bor og studerer i Odense, hvor hun er ved at uddanne sig til fysioterapeut. Siden hun kom til klubben i december, har hun hver tirsdag og torsdag kørt de mere end 250 kilometer frem og tilbage mellem Fyn og Ansager for at komme til træning.

- Hos min tidligere klub i Odense følte jeg ikke, at de så mig som spiller, og jeg synes, at min personlige udvikling som håndboldspiller var gået i stå. Der kunne Jens Ole tilbyde mig bedre rammer i Ansager, siger Kamilla Dahl Nielsen.

Kamilla Dahl Nielsen har ikke tidligere spillet i Ansager, men fik kendskab til klubben gennem træner Jens Ole Mathiasen, der tidligere har trænet i Tarm-Foersom, hvor Kamilla spillede i sin gymnasietid. Hun fremhæver det sociale aspekt og muligheden for en sponsorbil som faktorer, der gør den lange tur lidt mere overskuelig.

Annonce

Kort vej til stjernerne

- I Ansager er de gode til at holde arrangementer, hvor vi lærer hinanden at kende som mennesker og ikke bare som medspillere. Det giver bare et specielt sammenhold, som jeg manglede, mens jeg spillede i Odense, siger Kamilla Dahl Pedersen.

SIF/Ansagers 2. divisions kvinders næste kamp er mod IF Stjernen i weekenden, og her behøver Kamilla Dahl Nielsen for en gangs skyld ikke at tænde bilen, for kampen spilles i Odense. Kampen spilles lørdag 23. februar klokken 15 i Skt. Jørgens Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Annonce