Annonce
Varde

Kamilla kører over 500 kilometer om ugen for at spille håndbold i Ansager

Kamilla Dahl har været glad for skiftet til Ansagers 2. divisions hold. Her står hun sammen med sin søster Rikke. PR-foto

SIF/Ansagers venstre back, Kamilla Dahl Nielsen, kører to gange ugentligt fra Odense til Ansager for at træne. Men klubbens sportslige ambitioner samt et godt sammenhold gør turen det hele værd.

Ansager: SIF/Ansagers 2. divisions kvinder har haft stort held med at holde på spillere, der er flyttet fra nærområdet for at studere. En af dem er 22-årige Kamilla Dahl Nielsen fra Ølgod, der i dag bor og studerer i Odense, hvor hun er ved at uddanne sig til fysioterapeut. Siden hun kom til klubben i december, har hun hver tirsdag og torsdag kørt de mere end 250 kilometer frem og tilbage mellem Fyn og Ansager for at komme til træning.

- Hos min tidligere klub i Odense følte jeg ikke, at de så mig som spiller, og jeg synes, at min personlige udvikling som håndboldspiller var gået i stå. Der kunne Jens Ole tilbyde mig bedre rammer i Ansager, siger Kamilla Dahl Nielsen.

Kamilla Dahl Nielsen har ikke tidligere spillet i Ansager, men fik kendskab til klubben gennem træner Jens Ole Mathiasen, der tidligere har trænet i Tarm-Foersom, hvor Kamilla spillede i sin gymnasietid. Hun fremhæver det sociale aspekt og muligheden for en sponsorbil som faktorer, der gør den lange tur lidt mere overskuelig.

Annonce

Kort vej til stjernerne

- I Ansager er de gode til at holde arrangementer, hvor vi lærer hinanden at kende som mennesker og ikke bare som medspillere. Det giver bare et specielt sammenhold, som jeg manglede, mens jeg spillede i Odense, siger Kamilla Dahl Pedersen.

SIF/Ansagers 2. divisions kvinders næste kamp er mod IF Stjernen i weekenden, og her behøver Kamilla Dahl Nielsen for en gangs skyld ikke at tænde bilen, for kampen spilles i Odense. Kampen spilles lørdag 23. februar klokken 15 i Skt. Jørgens Hallen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce