Annonce
Esbjerg

Kamp om kunderne: Sjællandsk bygge-udlejer flytter til Esbjerg

Materieludlejningsvirksomheden Lohke har åbnet en afdeling i Esbjerg. Firmaet er stiftet af Carsten Lohmann, Lars Lohmann og Peter Kew, og trioen ejer og driver fortsat virksomheden sammen. Foto: PR
Lohke Materieludlejning med hjemsted i Hvidovre har åbnet sin første afdeling udenfor Sjælland. Den ligger på Østre Gjesingvej i Esbjerg.
Annonce

Esbjerg: Der er rift om kunderne i bygge-udlejningsbranchen, og nu har endnu en aktør meldt sin ankomst på den esbjergensiske byggescene. Lohke Materieludlejning er netop åbnet på Østre Gjesingvej.

Lohke slog dørene op for første gang i april 2006, og det er indtil videre blevet til tre afdelinger på Sjælland, en medarbejderstab på 70 og en udlejningsflåde, der både tæller gravemaskiner, minilæssere, gaffeltrucks, lifte og stillads.

- Det er en del af en naturlig udvikling for os, at vi nu åbner den første afdeling i Jylland. Vi er en mellemstor virksomhed, som i dag ikke er så kendt i det jyske, men en del af vores jyske kunder har et stigende ønske om vores tilstedeværelse. Vi håber, at vi kan leve op til forventningerne, og det vi fortsat godt vil være kendt for. Alle os i Team LOHKE arbejder hver dag for at yde en god service og en personlig betjening, så vores kunder både føler sig godt behandlet, værdsat og ikke mindst hørt. Det er den gode service vi dyrker, og det er den gode service vi vil være kendt for. Det lyder nok ret banalt, men det er det vi har haft succes med nu i snart 14 år, siger administrerende direktør, Carsten Lohmann i en pressemeddelelse.

Den nye afdeling ligger på Østre Gjesingvej 3 i Esbjerg, og Lohke har allerede ansat et erfarent mandskab, der skal servicere kunderne i Vestjylland.

- Vi glæder os meget til at byde kunderne velkommen her i Esbjerg, siger afdelingsleder i Esbjerg, Kent Nielsen, som har arbejdet i udlejningsbranchen i mere end 20 år.

Den nye afdeling ligger på Østre Gjesingvej 3 i Esbjerg, og Lohke har ansat et erfarent mandskab. Her er det fra venstre afdelingsleder Kent Nielsen og Intern Materieludlejer Niels Peter Dahlgaard. Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Nordtyskland

Risikerer fængsel: Tysk familiefar tog på McDonalds, selv om han vidste, han var smittet

Trekantområdet

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Annonce