Annonce
Esbjerg

Kamp om kunderne: Sjællandsk bygge-udlejer flytter til Esbjerg

Materieludlejningsvirksomheden Lohke har åbnet en afdeling i Esbjerg. Firmaet er stiftet af Carsten Lohmann, Lars Lohmann og Peter Kew, og trioen ejer og driver fortsat virksomheden sammen. Foto: PR
Lohke Materieludlejning med hjemsted i Hvidovre har åbnet sin første afdeling udenfor Sjælland. Den ligger på Østre Gjesingvej i Esbjerg.

Esbjerg: Der er rift om kunderne i bygge-udlejningsbranchen, og nu har endnu en aktør meldt sin ankomst på den esbjergensiske byggescene. Lohke Materieludlejning er netop åbnet på Østre Gjesingvej.

Lohke slog dørene op for første gang i april 2006, og det er indtil videre blevet til tre afdelinger på Sjælland, en medarbejderstab på 70 og en udlejningsflåde, der både tæller gravemaskiner, minilæssere, gaffeltrucks, lifte og stillads.

- Det er en del af en naturlig udvikling for os, at vi nu åbner den første afdeling i Jylland. Vi er en mellemstor virksomhed, som i dag ikke er så kendt i det jyske, men en del af vores jyske kunder har et stigende ønske om vores tilstedeværelse. Vi håber, at vi kan leve op til forventningerne, og det vi fortsat godt vil være kendt for. Alle os i Team LOHKE arbejder hver dag for at yde en god service og en personlig betjening, så vores kunder både føler sig godt behandlet, værdsat og ikke mindst hørt. Det er den gode service vi dyrker, og det er den gode service vi vil være kendt for. Det lyder nok ret banalt, men det er det vi har haft succes med nu i snart 14 år, siger administrerende direktør, Carsten Lohmann i en pressemeddelelse.

Den nye afdeling ligger på Østre Gjesingvej 3 i Esbjerg, og Lohke har allerede ansat et erfarent mandskab, der skal servicere kunderne i Vestjylland.

- Vi glæder os meget til at byde kunderne velkommen her i Esbjerg, siger afdelingsleder i Esbjerg, Kent Nielsen, som har arbejdet i udlejningsbranchen i mere end 20 år.

Annonce
Den nye afdeling ligger på Østre Gjesingvej 3 i Esbjerg, og Lohke har ansat et erfarent mandskab. Her er det fra venstre afdelingsleder Kent Nielsen og Intern Materieludlejer Niels Peter Dahlgaard. Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Støjplagede borgere raser over kampfly som aldrig før: Klager er næsten tredoblet på et år

Kommentar For abonnenter

Mens vi venter på motorvejen

Det er lidt med motorvejene, som det er med vindmøllerne. Vi vil sådan set rigtig gerne have dem, men de skal bare ikke ligge tæt på, hvor vi selv bor. De kritiske røster var klart i overtal, da der tilbage i sommeren 2017 blev sat gang i en offentlig høring af planerne omkring en ny midtjysk motorvej – populært kaldet for Hærvejsmotorvejen. Samme billede er der ved den igangværende høring i forbindelse med VVM-undersøgelsen Tilbage i 2017 var eksempelvis Bække Lokalråd og Bække Borgerforening særdeles klare i mælet i deres høringssvar, hvor én af sætningerne lød således: - Frygten er, at en motorvej - med eller uden afkørselsramper - vil sætte gang i en langsom, men sikker affolkning. Citat slut. Det er ikke noget at sige til, at frygten for en motorvej er til stede. Ikke mindst støjen fra tusindvis af biler, som vil passere forbi, giver anledning til betydelig utryghed hos mange. Dertil kommer også en motorvejs indiskutable indgriben på naturen og miljøet. Argumenterne fra utrygge borgere er ganske forståelige. Men som med meget andet, så er debatten omkring motorveje ikke udelukkende sort eller hvid. Motorvejene kan rent faktisk også bringe noget positivt med sig. Erhvervsudviklingen har ganske mange steder, hvor der er blevet etableret motorveje, vist sig at være positiv. Der er positive eksempler nok – selv inden for vores egen kommune. I Vejen, Brørup og Holsted taler udviklingen i erhvervslivet tæt ved motorvejen sit klart tydelige sprog. Danish Crowns slagteri i Holsted var med sikkerhed ikke blevet placeret i området, havde der ikke været en motorvej Også længere oppe i det midtjyske er der klare fortællinger om, at motorvejen klart kan bringe noget positivt med. I Ikast-Brande Kommune konstateres det, at motorvejene er med til at øge bosætningen og etablering af nye erhvervsvirksomheder. I Silkeborg er der også begejstring. I den midtjyske by er der knap et år efter åbningen af motorvejen for nogle få år siden sat rekord i salget af erhvervsjord. Om hærvejsmotorvejen overhovedet bliver til noget, vil blive afgjort inde på Christiansborg. Men i næste måned – mandag den 16. marts – har Vejdirektoratet inviteret til borgermøde i Vejen. Her vil der blive orienteret om VVM-undersøgelsen og de seks linjeføringer, som er bragt i forslag. To af linjeføringerne vil medføre ganske mange kilometer asfalt gennem Vejen Kommune – og vil også byde på to til- og frakørselsramper dels ved Bække og dels ved Gesten. Hvordan det modtages, må vi se tiden an. Men ud over den forståelige utryghed omkring støj og negativ indvirkning på natur og miljø så vil en ny motorvej også give nogle muligheder. GOD SØNDAG

Annonce