Annonce
forside

Kampen med de mange skader blev alligevel et nederlag

MIDTALS: Det var med et hold, med fire debutanter og mange unge spillere, at Egen UI lørdag mødte Ribe BK. Derfor havde holdet også i forvejen indstillet sig på en udfordrende kamp, men da kampen endte i et nederlag på 3-1, var det alligevel et skuffet hold, der stod tilbage.

I første halvleg var det nemlig lykkes holdet at komme foran på trods af de mange udfordringer, og det var kun efter en fejl på midtbanen, at det lykkedes Ribe BK at udligne til 1-1.

- Vi gik egentlig til pause med en god mavefornemmelse, siger træner Martin Prokopek Jensen, der fortæller, at holdet også i starten af anden halvleg følte en kontrol over kampen.

Alligevel lykkedes det Ribe BK at komme foran til 2-1. Med kun ti minutter tilbage af kampen fik Egen UI et straffespark, men brændte skuddet, og efter et sidste forsøg på at udligne fra Egens side, scorede Ribe endnu en gang.

-Det var rigtig ærgerligt med straffesparket, men alle der var med gjorde det godt, siger træneren.

Ribe BK - Egen UI: 3-1 (1-1)

Fodbold, Serie 1, Herrer

Målscorer: Frederik Krath

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Annonce