Annonce
Debat

Kampen mod corona blev kampen for frihed

Læserbrev: Jeg havde egentlig gjort op med mig selv, at jeg ikke ville bruge mere af min og læsernes tid på at udtrykke min holdning til håndteringen af corona, Covid-19 eller hvilken betegnelse denne virus og dens forskellige mutationer end har fået.

Alligevel sidder jeg her, iskold, forblæst og rasende efter at have stået i udendørs kø ved Vejen Kommunes eneste kvik-teststed i ca. 20 minutter - uden at køen ændrede sig væsentligt. Det hverken kan eller vil jeg lade mig byde i en alder af næsten 80 år, hvor end ikke drømmen om en smuk, varm minkpels er ladt tilbage.

Jeg vurderede ventetiden til at være henimod et par timer, (oplysning på nettet: 15-30 minutter). Hvor er jeg dog træt af misvisende oplysninger. Hvorfor dog ikke bare undlade den slags urigtigheder, der tydeligvis er håbløst vanskelige at ajourføre på kompetent vis.

Annonce

Konsekvens… jeg har med dags varsel måttet aflyse en årlig julefrokost med gode og engagerede mennesker, der havde lagt interesse og omhu i et vellykket arrangement, der indbefattede et fint kulturelt indslag. Aflysningen gavner dybest set heller ikke restauranten, der gerne vil “levere varen”, og alt i alt er ingen glade og nogen taber penge, mens samfundet er mest optaget af at opfinde nye restriktioner, der i videst mulige omfang skal tvinge de resterende få % ikke vaccinerede til nålestikket - uagtet vaccinationen er “frivillig”.

Jeg vurderede ventetiden til at være henimod et par timer, (oplysning på nettet: 15-30 minutter). Hvor er jeg dog træt af misvisende oplysninger.


Nu anbefales såmænd også vaccine til børn, der er - udviklet og hastegodkendt til voksne. Jeg opgav at tælle hvor mange gange journalisternes spørgsmål ved pressemødet med blandt andet Sundhedsstyrelsen blev besvaret med den tøvende indledning: “Det er et godt spørgsmål…” mens ordene til en uklar besvarelse blev ledt frem.

Jeg fristes til at genbruge ord som “kemikaliepis og tryllestøv” som jeg har hørt nogen udtale i systemafmagt.

Jeg fristes også til at genbruge Inger Støjbergs vise ord om “det tomme, tykke hykleri, der driver ned ad væggene på Christiansborg” også i denne sag men ikke kun på Christiansborg.

Mon nogen i læserkredsen har fået oversat EU Resolution 2361 (2021) 7.3.1 og 7.3.2 som jeg citerede den 15.11.2021 i mit svar på Peter Orrys leder i JV?

Mens I tænker efter, finder jeg mundbindet (og det gule armbind) frem, - hvis det skulle blive nødvendigt at gå i supermarkedet og handle lidt ind, mens lejrene gøres klar til internering i tilfælde af, at samfundet løber tør for fodlænker.


Annonce
Debat For abonnenter

Øretæve til vores norske brødre og søstre: Den samling forbrydere burde I aldrig have tilladt at sætte fødderne på norsk fjeld

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Hvalen i Kolding Fjord bliver liggende: - Det tegner ikke så godt, det er ikke en hval, der har det særlig godt

Tønder For abonnenter

Murbrokker, glas og bjælker falder ned fra byggeri: - Vi har tre små børn og en hund, der jævnligt går rundt i haven

Livsstil

Mads fra Næsbjerg er på sit livs iværksætter-eventyr:  Satser alt på bæredygtige børnesko

Billund

Børnehus i corona-storm: - 70 procent af børnene er fraværende

Regeringen bekræfter: Vil fjerne næsten alle restriktioner

Aabenraa For abonnenter

Skole forbereder en fest: Uger med halvtomme klasser slutter nu

Stefan rev rødderne op og kastede sig ind i 'udskældt' branche: - Jeg har ikke et sekund fortrudt

Haderslev

Hesteavler frifundet i forældet straffesag: Snød banken for 700.000 kroner i hestehandel

Hanne blev overfuset af chefen og fik hjertesvigt: - Det er et grufuldt eksempel på et ødelæggende psykisk arbejdsmiljø

Billund

Legoland skal ansætte 600 medarbejdere: Gør som Søren på 73 år og tag til job-dag

Esbjerg For abonnenter

Presset på kommune stiger i sag om svigtede specialbørn: Foreninger tordner mod katastrofale forhold

Kolding

Alle billetter var ellers revet væk: Nu sættes der 2500 flere pladser til salg til Royal Run i Kolding

Annonce