Annonce
Tønder

Opsigtvækkende aktion midt i Tønder: Kampklædt politi var talstærkt til stede

Jernbanegade i Tønder vrimlede kort over middag af kampklædte betjente samt civile politibiler og patruljevogne. Foto: Uwe Iwersen
Mindst tre personer er anholdt og lagt i håndjern under en stor politiaktion på Jernbanegade i Tønder. Politiet taler om "et gerningssted".

Opdateret: JydskeVestkysten har fulgt fredagens politiaktion tæt og kan nu berette, at to mænd er anholdt, mens en tredje person, der var tilbageholdt af politiet, er sat på fri fod igen. Læs mere her.

TØNDER: Mindst 15 betjente, flere af dem iført fuld kampuniform med skudsikre veste foretager netop nu en tilsyneladende stort anlagt aktion på Jernbanegade midt i Tønder by. Foreløbig er tre personer anholdt og lagt i håndjern.

Politiets indsatsleder på stedet havde umiddelbart ikke nogen kommentar til, hvad der foregår.

Annonce

- Der er tale om et gerningssted. Mere kan jeg ikke sige, lød det fra indsatslederen, der henviste til at indhente yderligere oplysninger hos vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi senere på eftermiddagen.

JydskeVestkysten var på stedet og så, at politiet ud over at anholde tre mænd i 20-30 års alderen, også gik ind i huset med både maskinpistoler og skjold. Kort tid efter blev flere voksne og børn ført ud af bygningerne. Nogen havde ingen sko på og gik i strømpesokker.

Der var på intet tidspunkt en ambulance eller en lægebil på stedet. Det indikerer, at der næppe er tale om personfarlig kriminalitet.

Huset i Jernbanegade, der var mål for politiets aktion, ligger lige over for et fitnesscenter. Foto: Uwe Iwersen

Politiet befinder sig fortsat i bygningen, hvor der mindst er to lejemål. Betjentene foretager muligvis en ransagning.

Jv.dk følger sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce