Annonce
forside

Kan FC Sydvest 05 redde sig selv?

Bank Parken bliver scenen, når FC Sydvest 05 lørdag kl.15 tager imod Skive IK. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

FC Sydvest 05 Tønder tager imod et af nedrykkerholdene fra 1. divisionen igen lørdag. Kan FC Sydvest 05 få hentet de point, som skal til for at nærme sig stregen til oprykningspillet?

Annonce

Tønder: Lørdag kl. 15 tager FC Sydvest 05 kampen op mod Skive IK, som har fået etableret sig godt i den danske 2. division. De har nu med 10 kampe tilbage etableret sig et godt udgangspunkt, for at kunne nå førstepladsen i gruppen. De har med deres 25 point kun tre point op til førstepladsen, som Kolding har indtaget med 28 point.

Derimod ligger FC Sydvest fortsat i bunden og kæmper for overlevelse, de har med deres seks point en god mulighed for stadigvæk at kunne nå stregen. Men der er stadigvæk en lang vej for at nå dertil.

FC Sydvest og Skive IK mødte hinanden i turneringens første kamp, hvor Skive tog sejren på deres egen hjemmebane med en 3-1 sejr. Denne gang er det FC Sydvest 05 som ligger bane til forestillingen. De skal atter engang ud og give alt hvad de har, for at bevise at de høre til i 2. divison.

FC Sydvest 05 har tabt deres seneste seks kampe i 2. divisionen, og trænger til at få vendt om på udfaldene af kampene, for at kunne fortsætte i 2. divisionen.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce