Annonce
Sport

Kan Grindsted få point i Holsted?

Onsdag kl. 19.00 er der for første gang i denne sæson ligaræs på Moldow Speedway Arena i Holsted, hvor Grindsted kommer på besøg. Og den match kan nemt gå hen at blive meget spændende. Foto: John Randeris

Muligheden er bestemt tilstede, da Holsted er uden Nicki Pedersen, der holder sig i ro frem mod weekendens grandprix i Polen.

Man siger, at når katten er ude danser musene på bordet.

I dette tilfælde er katten godt nok ikke ude, men han sidder derhjemme med sin dårlige hånd i en spand med isvand.

Katten er Nicki Pedersen, mens musene er kørerne fra Grindsted, der har alle muligheder for at få sig en munter onsdag aften på Moldow Speedway Arena i Holsted, når hjemmeholdets trumfkort er fraværende.

Om det så også er nok til ligefrem at danse sejrsdans efter matchen, vil tiden vise. Det er i hvert fald et faktum, at Grindsted i sidste uge fik sig en rigtig fin indledning på den nye sæson, da Slangerup blev besejret med overbevisende 49-38.

Til gengæld er det sæsonens første match for Holsted, der altså stiller op i en alternativ formation med tre B-kørere, to C-kørere og en D-kører.

Holdet består af Nicolai Klindt, Nicklas Porsing, Rasmus Jensen, Michael Palm Toft, Jonas Jeppesen og Sam Jensen.

Grindsted har foretaget to ændringer på holdet i forhold til storsejren over Slangerup. Robert Lampert overtager A-pladsen fra Kasper Gomolski, mens Claus Vissing er byttet ud med Patrick Hansen. De øvrige tre kørere på holdet er Patrick Hougaard, der i mange sæsoner kørte for Holsted, Nikolaj Busk Jakobsen og Kasper Andersen.

Matchen Holsted-Grindsted køres onsdag kl. 19.00.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce