Annoncørbetalt indhold

Kan leg og læring gå hånd i hånd?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange har en idé om, at læring handler om at lytte passivt til en lærer eller om at sidde med hovedet i en bog. Der er dog mange andre måder at lære på, og de behøver ikke være hverken kedelige eller udmattende. Faktisk kan læring ligefrem være både sjovt og spændende, så det nærmere vil føles som en leg.


Annonce

Legetøj, der byder op til læring

Hvis børn skal finde læring sjovt, må læringen meget gerne have et legende element. Om det er i form af et spil, nogle figurer eller noget helt tredje, er ikke nødvendigvis så afgørende. Så længe læringen bliver interaktiv og pakket ind i et sjovt koncept, vil den falde i mange børns smag og føles sjovere end at lære på mere traditionel vis.


Nathan legetøj er perfekt, hvis du gerne vil gøre læring sjovt for dit barn. Her er der en række forskellige læringsspil, rollelege og andre ting, som dit barn med sikkerhed vil finde sjovt, og som samtidig vil kunne styrke alt lige fra barnets ordforråd til dets matematiske færdigheder eller kreativitet.


Skab spænding og spil på tid

Læringsspil kan hurtigt komme til at gå lidt langsomt og på den måde virke kedelige og trættende for barnet. Heldigvis kan I skabe mere spænding og action i læringen ved at indføre Time Timer ure. Disse ure vil hjælpe jer med at holde styr på tiden, så I kan dyste i læringsspil på tid og eventuelt følge med i, om barnet bliver hurtigere til at løse opgaver. Dette vil virke motiverende for barnet og skabe en større lyst til at spille og lære.


Find frem til den bedste løsning for dit barn

Det vil være helt forskelligt fra barn til barn, hvilken form for læringslegetøj eller hvilke produkter til læring der vil være de optimale. Det kommer både an på barnets interesser og på, hvilke områder barnet gerne vil have styrket sine kompetencer inden for.


Derfor kan du med fordel tale med dit barn om, hvad der kunne være sjovt og spændende at prøve. Hvis læringen er drevet af lyst og interesse, vil barnet nemlig få et langt større udbytte af den.


Du og dit barn kan med fordel tage et kig i sortimentet af læringsprodukter og -legetøj og hurtigst muligt bestille nogle skægge produkter med hjem. På den måde kan I inden for ganske få dage komme i gang med den sjove læring og inden længe opleve en forskel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.