Annonce
Sønderborg

Kan man male musikken?

Aase Simonsens fortolkning af musik. Privatfoto

Augustenborg: Kan man male musikken? Det spørgsmål har Tirsdagsmalerne stillet sig selv.

- Når vi mødes om tirsdagen for at male sammen, plejer snakken at gå lystigt, og det gjorde den også en tirsdag for et års tid siden. Pludselig var der en, der begyndte at synge. Det var Lykke, der havde hørt noget, der mindede hende om en bestemt sang eller et bestemt stykke musik. Vi kom derfor til at tænke på, om vi kunne få omdannet disse toner til malerier - kort sagt male musikkens farver. Men hvordan skulle vi gribe det an? Skulle vi male stemningen i musikken, musikkens udøvere eller lyrikken, fortæller Aase Simonsen fra Tirsdagsmalerne.

Der er kommet mange forskellige resultater ud af disse overvejelser, og de bliver nu vist frem på KunstPunkt i Augustenborg. Udstillerne er: Conni Sandholdt/akryl, Lykke Bæk Seffinger/akryl, Hanne Jønsson/akryl, Aase Simonsen/akvarel, Karen Restad/akryl, Grethe T. Jørgensen/akryl, Poul Meier/akryl. Gæsteudstiller er Johnny Frederiksen/akryl. I rummet Ung Kunst udstiller 3. klasse fra Oksbøl Friskole.

Der er fernisering den 16. november kl. 14. med underholdning af Alskoret. Udstillingen er åben fra den 15. november på hverdage kl. 13-17, weekend kl. 11- 17. Udstillingen er åben fra til den 21. november. /kat

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce