Annonce
KIF Kolding

Kan stadig ende i Kolding: KIF-emne har lavet aftale med en anden klub

Anders Kragh Martinusen forlader Århus til sommer. Han har skrevet under med en anden klub, men JV erfarer, at KIF Kolding er interesseret i at leje højrebacken for resten af indeværende sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen
Århus-backen Anders Kragh Martinusen har ifølge JydskeVestkystens oplysninger skrevet kontrakt med en anden klub fra næste sommer. Et lejemål til KIF for resten af sæsonen kan stadig komme på tale.
Annonce

KIF Kolding: Anders Kragh Martinusen bliver ikke KIF Kolding-spiller de kommende sæsoner, men han er stadig et emne i klubben på kort sigt.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger har højrebacken allerede skrevet under med en anden klub, som han skifter til, når hans kontrakt med Århus udløber efter denne sæson. JV erfarer, at Martinusen har haft samtaler med Fredericia HK, og at oprykkerklubben er et godt bud på Martinusens kommende arbejdsgiver. Fredericia har kontrakt med højrebacken Jakob Mikkelsen, der har leveret fremragende præstationer mod blandt andre GOG, Bjerringbro-Silkeborg og SønderjyskE, men klubbens anden højreback, anfører Nikolaj Mehl, indstiller karrieren til sommer. Her er Martinusens udset som afløser.

Alligevel er der fortsat en mulighed for, at Anders Kragh Martinusen kommer til at optræde i KIF-trøjen. JV erfarer, at klubben arbejder på at tilknytte højrebacken på en lejekontrakt for resten af sæsonen.

Grundet intern uro i Århus var Martinusen smidt ud af truppen i lørdagens sejr ude mod Ribe-Esbjerg, mens han var tilbage på holdkortet tirsdag aften i nederlaget mod Skjern. Martinusens har dog mistet pladsen som fast mand på højre back, og den begrænsede spilletid kan tolkes som et signal om, at cheftræner Erik Veje Rasmussen ikke længere har høje tanker om sin snart forhenværende spiller.

Annonce

Afviste købstilbud

Århus har i forvejen målmand René Villadsen til at sidde og kukkelure på tribunerne under holdets kampe. Cheftræneren har tre målmænd i truppen og vil ikke bruge Villadsen, men det lykkedes ikke at få sendt målmanden af sted i sommer.

JV erfarer, at Århus tidligere på efteråret fik et købstilbud på Anders Kragh Martinusen, da spilleren første gang udtrykte sin utilfredshed med tingenes tilstand i klubben. Salget af backen udeblev. Nu er han fortid senest til sommer, hvis han ikke allerede inden gør sæsonen færdig i en anden klub.

Over for stiften.dk giver Martinusen udtryk for, at han vil runde sæsonen i Århus ordentligt af.

- For mig handler det også om at få sluttet ordentligt af i den klub, hvor jeg har været i fire sæsoner. Jeg vil gerne have det godt og få lukket de sidste syv måneder i klubben ordentligt ned, siger Anders Kragh Martinusen.

KIF Kolding får besøg af Århus fredag den 29. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce