Annonce
Trekantområdet

Kanalbyens nye toiletter klar - brusekabiner afventer kodesystem

Nye toiletter i Kanalbyen på Fredericia Havn. På bagsiden er der indrettet tre baderum, som indtil videre ikke kan benyttes. Der er installeret et trykknap-system ved dørene, så brugerne kan trykke en kode for at få adgang. Når systemet er klart kan der opkræves betaling for bådpladserne. Foto: Morten Pape
De har været savnet længe, men nu står en ny toiletbygning klar i Kanalbyen, og om lidt bliver badefaciliteterne også åbnet. Indtil da er det gratis at benytte havnepladserne.
Annonce

Fredericia: Der har været efterspørgsel på toiletter i Kanalbyen længe, og nu står den nye toiletbygning stort set klar. Toiletterne kan benyttes, og de sidste detaljer finpudses i disse dage med udvendige fliser. Derefter skal der gøres klar til, at sejlende gæster i Gl. Havn kan benytte de tre baderum.


- Så længe vi ikke har faciliteter at byde på, så er det besluttet, at det er gratis at ligge ved kaj.

Morten Svanborg, Fredericia Kommune.


Den del af projektet er ikke klar endnu, og det betyder også, at der stadig er gratis adgang til at lægge sig ved kaj i Kanalbyen.

- Så længe vi ikke har faciliteter at byde på, så er det besluttet, at det er gratis at ligge ved kaj, siger Morten Svanborg, Fredericia Kommune.

Havnen har været godt besøgt allerede, og det har været gratis både at ligge ved broerne og koble sig på de strømudtag, som er gjort klar til sejlerne.

Det fortsætter indtil det endelige system for opkrævning af havnepenge er på plads. Havnepengene vil give adgang til både badefaciliteter, strøm og vand. Der er installeret trykknap-system ved baderummene.

Hvordan systemet præcis skal praktiseres, er Fredericia Kommune i gang med at tilrettelægge. Systemet ventes at være implementeret i løbet af de kommende uger.

Det er indtil videre gratis at benytte havnepladserne i Gl. Havn, og det betyder også gratis strøm, Foto: Ludvig Dittmann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Diskoteksejer frygter tomme dansegulve året ud: - Vi skal kunne give fuld gas, ellers giver vi ingen gas

Annonce