Annonce
Haderslev

Kandis kommer: Handicap Disko Haderslev fejrer 25 års jubilæum

Bandet Kandis kommer Haderslev for at hjælpe med at fejre 25 års jubilæum i foreningen Handicap Disko Haderslev. Privatfoto

Haderslev: Handicap Disko Haderslev er en forening, der afholder diskoteksaftener for udviklingshæmmede og handicappede den første onsdag i måneden undtagen juni, juli og august. Foreningen inviterer til stor 25 års jubilæumsfest i Haderslev Idrætscenter onsdag 2. oktober, hvor Kandis kommer og spiller kl. 18.30-21.30. Inden festen er det muligt at spise i Haderslev Idrætscenter Cafe.

Målet med foreningen er at give de udviklingshæmmede glade oplevelser og skabe bånd til andre ligesindede. Der kommer udviklingshæmmede fra hele syd og Sønderjylland og en gang imellem også fra Tyskland. Der er i gennemsnit cirka 120 gæster til hver diskoteksaften. Dette tal er dog faldende på grund af besparelser på de enkelte bosteder.

Bag foreningen og dens arrangementer står en række frivillige hjælpere. En stor donation fra Sophies Kilde i 2018 har gjort det muligt at lave jubilæumsfesten. Søren Pedersen fra Sydjysk Bilsyn har også gennem tiden betænkt foreningen med penge.

Annonce
Bandet Kandis kommer Haderslev for at hjælpe med at fejre 25 års jubilæum i foreningen Handicap Disko Haderslev. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];