Annonce
SønderjyskE Fodbold

Kantspiller forlænger med to år i SønderjyskE

Rilwan Hassan har endnu sit første mål til gode i SønderjyskE. Han bidrog med fem assists i efteråret, hvor han startede inde i samtlige 20 superligakampe. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

SønderjyskE: Rilwan Hassan har forlænget sin kontrakt i SønderjyskE, så den nu løber frem til sommeren 2022.

Hassan kom til SønderjyskE i sommer efter at have skrevet under på en etårig kontrakt. Den stod til at udløbe om et halvt år, men parterne er blevet enige om, at samarbejdet skal forsætte to år længere end aftalt i den første kontrakt.

Rilwan Hassan, som i sit første halve år i SønderjyskE i de fleste kampe har startet inde på højre kant, bidrog i efteråret med fem assists. Han har endnu sit første SønderjyskE-mål til gode.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at det er lykkedes at forlænge med den 28-årige offensivspiller.

– Rilwan Hassan er stemplet ind i SønderjyskE fra dag ét. Han har været stamspiller i efteråret, hvor han er startet inde i samtlige Superligakampe, og derfor glæder det mig også, at vi hurtigt er blevet enige om en forlængelse af kontrakten, siger han til SønderjyskE's hjemmeside.

– Han er startet godt og er en vigtig brik i vores offensiv, men jeg er sikker på, at han kan blive en endnu større profil på vores hold nu, hvor han har lært det hele at kende i vores klub. Han bidrog med mange aktioner til vores offensiv og oveni godt med assists i efteråret, og jeg er overbevist om, at der kommer mange flere afgørende aktioner fra hans fødder i løbet af foråret og de kommende sæsoner.

Det krævede ingen svære overvejelser for Rilwan Hassan at sætte sin signatur på kontraktforlængelsen.

– Jeg er først og fremmest meget glad for at være her. Jeg har det rigtig godt på og uden for banen. Jeg har nogle gode holdkammerater, og det er en god klub, hvor der er styr på tingene, siger Rilwan Hassan til hjemmesiden.

– Jeg føler, at jeg er kommet godt i gang, og nu vil jeg gerne fortsætte arbejdet og gøre det endnu bedre fremover. Klubben har ikke fået de point, vi havde håbet i løbet af efteråret, men jeg føler mig overbevist om, at vi nok skal få det vendt. Der bliver arbejdet godt med tingene, og jeg tror på, at vi går en god fremtid i møde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ingen grund til Corona-panik

Så er dét sket, som vi længe har vidst var overvejende sandsynligt: Coronavirus er kommet inden for landets grænser. En medarbejder ved TV2 har været på ferie i Italien og har med sig hjem fra skiferien bragt virussen, og nu træder det danske virusberedskab i kraft. Det må vi have tiltro til, men allerede nu meldes om butikker, der tømmes for håndsprit, og andre reaktioner, som kunne være forløbere for egentlig panik, og det er der ingen grund til. Omend mange er døde af Coronavirusen særligt omkring epicentret i millionbyen Wuhan i Kina, er den ikke, som vi også forleden bemærkede på denne plads, særlig farlig. Det foreløbigt største studie af den nye Coronavirus, Covid 19, fra Kina viser, at der er en dødelighed på 2,3 procent hos en gruppe smittede, hvor eksempelvis den for nogle år siden så frygtede SARS-virus havde en dødelighed på ti procent. I farlighed minder Corona altså mest om en almindelig influenzavirus, og derfor skal vi heller ikke gå i panik og lukke landet ned, fordi smitten nu er kommet inden for landets grænser. Coronavirus smitter mellem mennesker nøjagtig som influenza gør, det vil sige ved nys og host samt ved direkte kontakt. Det betyder også, at man skal opføre sig nogenlunde på samme måde. Undgå at være for tæt på mennesker, der nyser og hoster, samt sørge for en god håndhygiejne. Som altid er ældre og svagelige særligt udsatte, mens børn ikke ser ud til i særlig grad at blive ramt. Selvfølgelig er det angstprovokerende, når vi i en globaliseret og rejselysten verden rammes af en virus, der indtil videre ingen vaccine er imod. Men alt tyder på, at denne virus er relativt harmløs, og udviklingen i Kina er sådan, at antallet af nye smittede har været faldende siden januar. Faldet er kommet, efter den kinesiske stat i begyndelsen groft undertrykte redelige lægers opråb om et problem, men efter man opgav at lyve herom, ser det ud til, at man er ved at få styr på situationen. I et åbent og oplyst samfund som det danske, er vi heldigvis fri for den slags mummespil.

Annonce