Annonce
Varde

Karina Vagner Rasmussen er blevet bestyrer af Varde Garten

- Jeg investerer min energi, min sjæl og gerne min familie i mit job. For mig skal mit arbejde være en livsstil og ikke blot et sted, hvor jeg tjener penge, siger 37-årige Karina Vagner Rasmussen fra Esbjerg, der bor med sin kæreste og er mor til to på 14 og 11 år. Foto: Malene Wonsbek

Varde: Med en baggrund fra detailhandlen og en nyerhvervet uddannelse som serviceøkonom med speciale i events er 37-årige Karina Vagner Rasmussen blevet ansat som bestyrer af Poul Erik Bechs Varde Garten.

- Jeg er et meget karriereorienteret menneske, der helst skal have en masse bolde i luften - gerne på én gang. Desuden er jeg en ret impulsiv type, så da en veninde fra Varde skrev til mig, at de søgte en forpagter til Varde Garten, kontaktede jeg straks Michael Bech, fortæller hun.

Karina havde ikke økonomi til at blive forpagter, men tilbød sig i stedet som eventkoordinator og blev tilbudt fire måneders fast ansættelse. Så kunne hun hjælpe med at arrangere selve åbningen, påskens aktiviteter, den første fællesspisning og et par andre fremtidige events.

- Jeg sagde ja til flere og flere opgaver, og dermed kan man godt sige, at jeg til sidst endte med at stjæle jobbet som bestyrer, tilføjer Karina Vagner Rasmussen med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce