Annonce
Varde

Karina Vagner Rasmussen er blevet bestyrer af Varde Garten

- Jeg investerer min energi, min sjæl og gerne min familie i mit job. For mig skal mit arbejde være en livsstil og ikke blot et sted, hvor jeg tjener penge, siger 37-årige Karina Vagner Rasmussen fra Esbjerg, der bor med sin kæreste og er mor til to på 14 og 11 år. Foto: Malene Wonsbek

Varde: Med en baggrund fra detailhandlen og en nyerhvervet uddannelse som serviceøkonom med speciale i events er 37-årige Karina Vagner Rasmussen blevet ansat som bestyrer af Poul Erik Bechs Varde Garten.

- Jeg er et meget karriereorienteret menneske, der helst skal have en masse bolde i luften - gerne på én gang. Desuden er jeg en ret impulsiv type, så da en veninde fra Varde skrev til mig, at de søgte en forpagter til Varde Garten, kontaktede jeg straks Michael Bech, fortæller hun.

Karina havde ikke økonomi til at blive forpagter, men tilbød sig i stedet som eventkoordinator og blev tilbudt fire måneders fast ansættelse. Så kunne hun hjælpe med at arrangere selve åbningen, påskens aktiviteter, den første fællesspisning og et par andre fremtidige events.

- Jeg sagde ja til flere og flere opgaver, og dermed kan man godt sige, at jeg til sidst endte med at stjæle jobbet som bestyrer, tilføjer Karina Vagner Rasmussen med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce