Annonce
Varde

Kasper åbner eget firma som vinduespudser

TL - de to initialer fra Kasper Thorlund Lydicksens efternavne, er en del af firmanavnet. Foto: Karina Øhlenschlæger
Det er gået rigtig stærkt for Kasper Thorlund Lydicksen, der netop har åbnet sin egen virksomhed.

Oksbøl: I flere år har 29-årige Kasper Thorlund Lydicksen drømt om at blive sin egen chef, han har bare ikke vidst, hvad han skulle satse på. For et stykke tid siden fik han en snak med en ældre mand, der vil stoppe som vinduespudser. Det så Kasper som sin mulighed.

- Jeg elsker alt arbejde, der foregår udenfor, siger Kasper Thorlund Lydicksen, der har indkøbt bil og grej, og han glæder sig over, hvor hurtig opstarten af firmaet TL Vinduespudsning, er gået.

Ideen med at være sig selv med en bil, tiltaler Kasper Thorlund Lydicksen, der står for alt i virksomheden.

- Jeg vil gerne være den, kunderne kender, siger han.

Foruden vinduespudsning tilbyder han også solcellevask og algebehandling af diverse overflader.

Annonce
Kasper Thorlund Lydicksen er i august begyndt som selvstændig vinduespudser, han kan findes via facebook. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Ædle dråber i nye rammer

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

112

Sag mod bisidder, der hængte jobcenter-ansatte ud på YouTube, er blevet udsat: Dommeren undersøges for at være inhabil

Annonce