Annonce
Sport

Kasper Junker scorer forgæves mod Simon Kjær og co.

Daniele Mascolo/Reuters
Den danske Bodø/Glimt-angriber scorede til 1-0, da den norske klub tabte til AC Milan i EL-kvalifikationen.

Der var danskermøde på San Siro torsdag aften.

Her tog Simon Kjær og resten af AC Milan imod norske Bodø/Glimt med den målfarlige danske duo Kasper Junker og Philip Zinckernagel i front.

Landsholdskaptajnen slap bedst fra mødet med sine landsmænd. AC Milan vandt således 3-2 efter blandt andet at være kommet bagud 0-1 på et mål af Junker.

Milaneserne, der var uden en coronasmittet Zlatan Ibrahimovic, skal i fjerde og sidste kvalifikationsrunde møde portugisiske Rio Ave, der torsdag slog Besiktas efter straffesparkskonkurrence.

Der var gået et lille kvarter, da Kasper Junker fik Bodø/Glimt til at drømme om en sensationel sejr. Den tidligere AGF- og Horsens-angriber satte foden på en hård, flad aflevering i feltet og vinklede bolden i mål.

Håbet om avancement led dog et knæk kun cirka halvandet minut senere, da Hakan Çalhanoglu i den anden ende bankede bolden op i nettaget og udlignede.

Den kun 18 år gamle angriber Lorenzo Colombo gjorde det til 2-1 et kvarter senere, inden Hakan Çalhanoglu fem minutter inde i anden halvleg viste prøver på sin gode sparketeknik ved at flugte bolden i mål efter et hjørnespark til 3-1.

Jens Hauge, der lagde op til Kasper Junkers mål, bragte dog spænding ind i kampen, da han med et tørt hug fra distancen reducerede til 2-3 fem minutter senere.

Men den forløsende udligning udeblev altså for det norske hold.

Tidligere torsdag bookede Jon Dahl Tomassons Malmö FF billet til sidste kvalifikationsrunde inden gruppespillet. Lokomotiva Zagreb blev nedlagt med hele 5-0 i Malmø.

Danske Søren Rieks viste sig flot frem ved at lægge op til det svenske holds to første mål, inden han bankede det sidste søm i kroaternes kiste ved at score til slutresultatet. Granada venter i sidste kvalifikationsrunde.

Åge Hareide og Rosenborg er også videre efter en 1-0-sejr over tyrkiske Alanyaspor. Den tidligere danske landstræners mandskab skal i kampen om en plads i gruppespillet møde PSV Eindhoven, der sendte AGF's banemænd, slovenske Mura, ud med en 5-1-sejr.

Tottenham er også klar til en enkelt kamp mod Maccabi Haifa om en plads i gruppespillet. Torsdag slog London-holdet på udebane makedonske Shkëndija med 3-1.

Son Heung-min var ligesom i weekenden i et vældigt spilhumør. Sydkoreaneren scorede et enkelt af Tottenhams mål og lagde op til de to andre. Pierre-Emile Højbjerg var ikke med i Jose Mourinhos trup til kampen.

Sidst, men ikke mindst, er KI Klaksvik fra Færøerne også klar til playoffrunden efter en knusende 6-1-sejr over Dinamo Tbilisi fra Georgien. Færingerne skal nu møde irske Dundalk.

/ritzau/

Annonce
KIF Kolding For abonnenter

Andreas Toudahl blev paradoksalt nok offer for både dårlige resultater og sin egen succes som KIF Kolding-træner

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Kolding For abonnenter

Maskinvirksomhed fik stjålet minigravere til 900.000 kroner: Klippede hegn i stykker og brugte træpaller som rampe

Sønderborg

Påkørt af elcykel: 55-årig svært tilskadekommen kvinde fløjet til Odense

Esbjerg

Dummere end politiet tillader: Eftersøgt mand gjorde sig uheldigt bemærket

Ulrik Wilbek kritiserer smitteopsporing: Antallet af selvisolerede eksploderer og risikerer at lukke samfundet

Kolding For abonnenter

Hunden Vaks vækkede ejer, da værksted med traktorer og udstyr gik op i flammer: - Han får nok et ekstra kødben til jul

Sport

Sejr på hele 12 mål i gruppefinalen: Herlig dansk opvisning og et perfekt afsæt til kampene i mellemrunden

Sydjylland

Flere kommuner oplever massive smittestigninger henover weekenden: En stikker af med 150 nye smittede siden fredag

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Navne

Så er det nye byråd på plads: Se, hvem der fik hvilke poster

Erhverv For abonnenter

Ny webshop satser på nyt og brugt: Per reparerer også cykler

Sønderborg For abonnenter

Socialudvalg siger nej til nødplan i hjemmeplejen

Annonce