Annonce
EfB

Kasper Pedersen havde en stor dag med to sejre og et mål: Nu glæder vi os ekstra meget til Silkeborg

Joni Kauko, til venstre, drog nytte af det høje pres, EfB lagde i dele af første halvleg - det førte til scoringen til 1-0. Foto: EfB
EfB-forsvarer glædede sig et stykke veludført arbejde og over, at holdene i oprykningsspillet, der tilsyneladende ikke har det store at spille for, virker motiverede.

Han scorede sit første mål for EfB, han og holdet hentede tre vigtige point i Fredericia, og så vandt hans hjerteklub AaB 3-1 hjemme over SønderjyskE.

- Er det rigtigt, vandt de 3-1? Det var jeg ikke engang klar over, fedt, sagde en glad Kasper Pedersen, der også kunne glæde sig over et stykke veludført arbejde mod Fredericia.

- Det var selvfølgelig en kamp, der var præget af vinden. Det kunne man sikkert godt se udefra, man kunne i hvert fald mærke det inde på banen. Det var meget svært at kontrollere bolden, og det virkede faktisk til, at begge hold havde nemmere ved at spille i modvind. Vi var i hvert fald bedre på bolden i anden halvleg, da vi havde vinden imod os, mente Kasper Pedersen.

EfB drog dog også fordel af medvinden, da det første mål var en direkte konsekvens af et højt pres sat ind mod et Fredericia-hold, der forsøgte at spille bolden ud nede bagfra.

- Vi havde egentlig ikke forberedt os på, at de ville spille sådan, så vi reagerede bare på det i kampen, og det virkede godt for os, konstaterede Kasper Pedersen.

Annonce

De fede kampe kommer

Udefra var det svært at registrere, hvis der skulle have været forskel i motivation mellem det EfB-hold, der jagter oprykning, og det Fredericia-hold, der reelt ikke har noget at spille for i sæsonens 10 sidste kampe, og det var også sådan, Kasper Pedersen oplevede det.

- Vi så det jo også søndag med HB Køge mod Viborg søndag, og det er bare fedt, at de tre nederste hold også bider fra sig. Det gør kampene meget sjovere at spille, sagde Kasper Pedersen, der dog gerne erkendte, at de næste to kampe er nogle af dem, der er endnu sjovere – hjemme mod Silkeborg og ude mod Viborg.

- Jeg tror ikke, det bliver afgjort i de indbyrdes kampe mellem de tre tophold, og derfor er det også vigtigt, at vi vinder kampene mod de andre hold, men det er klart, at det er ekstra vigtigt med kampene mod Silkeborg og Viborg. Og jeg har det sådan, at jeg bare glæder mig mere, når der står mere på spil. Nu har vi i hvert fald givet os selv det bedst tænkelige udgangspunkt inden kampen mod Silkeborg på lørdag, sagde Kasper Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Træt af kø til kviktest? Disse dage og tidspunkter er der størst chance for at komme hurtigt til

Varde

Kommunen greb ind: Nedbrydningsarbejde på Ansager Skole er stoppet

Annonce