Annonce
Haderslev

Kastrup-brand kædes sammen med andre brande

Taget omkring skorstenen udbrændte, da der søndag udbrød brand i en ubeboet landejendom på Sydvejen i Kastrup. Branden efterforskes nu som påsat og bliver kædet sammen med flere andre påsatte brande i Gram-området. Arkivfoto: Brand og Redning Sønderjylland
Branden i en ubeboet landejendom i Kastrup efterforskes mandag. Politiet vurderer, at den kan være påsat.
Annonce

Kastrup: Myndighederne går mandag i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder ved den brand, der søndag ved 14.30 tiden hærgede et stuehus til en nedlagt landbrugsejendom på Sydvejen 4 i Kastrup syd for Gram. Branden kan ifølge fungerende politikommissær Jacob Mathiesen fra Haderslev Politi være påsat.

Branden er opstået i husets sydøstlige ende omkring skorstenen. Taget ved skorstenen er brændt væk, og ilden var så voldsom, at Gram Frivillige Brandværn måtte rekvirere hjælp fra Falck i Haderslev, der rykkede ud med en skæreslukker for at få bugt med ilden i tagkonstruktionen. Hverken dyr eller mennesker var i fare, da ejendommen er ubeboet.

- Og da der heller ikke var tilsat strøm, formoder vi, at der kan være tale om en påsat brand, siger Jacob Matthiesen, som oplyser, at branden efterforskes i sammenhæng med den række af øvrige påsatte brande, som gennem den seneste tid har hærget Gram-området.

- Vi har en mand på, der skal dykke ind i sagen og binde det hele sammen, siger Jacob Mathiesen.

I januar nedbrædte et læskur for får, og sidste år udbrød der under mystiske omstændigheder brand i flere halmoplag samt i nogle shelters ved Gram Slot.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce