Annonce
Varde

Kastrupsen ønsker direktørbolig i en anden kommune end turismeselskabs hovedkvarter

Henrik Vej Kastrupsen synes, det giver en ubalance, når direktøren for Destination Vesterhavet både bor og arbejder i Ringkøbing-Skjern Kommune. Arkivfoto: Karin Kjærsgaard
Annonce

Destination Vesterhavet: Det giver en ubalance, at det nye Destination Vesterhavet - der dækker Varde og Ringkøbing-Skjern kommuner - har fået hovedkvarter i Hvide Sande og en direktør, der flytter til Ringkøbing. Det sagde gruppeformand Henrik Vej Kastrupsen (L) på tirsdagens byrådsmøde. Han synes, at hovedkvarteret og direktørens bopæl burde have været i hver sin kommune.

Ellers roste han meget den nye model for selskabet, men han synes dog, at der er alt for få penge til markedsføring. Han fortalte, at han ønskede minimum ti millioner kroner om året til markedsføring uden dog at komme nærmere ind på, hvor de penge skulle komme fra.

En sidste kritik lød på, at han ikke har ført sig særligt godt informeret.

- Vi har faktisk fået informationen fra pressen, sagde han.

- Jeg kan kun give dig ret, Henrik. Det har vi været for dårlige til, svarede Søren Laulund (S), der har siddet med i forberedelsesudvalget og bliver bestyrelsesmedlem i Destination Vesterhavet:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce