Annonce
Varde

Victoria på 16 år er klar til VM: - Jeg er selvfølgelig også lidt nervøs

16-årige Victoria Kathrine Thomsen fra Varde skal til junior-VM i Tumbling. PR-foto: Brejninggaard.dk

Varde: Siden sommerferien har 16-årige Victoria Kathrine Thomsen fra Varde sust rundt i Brejninggaard Efterskoles springhal, slået flik-flak og tilbragt en stor del af hendes tid i luften. Men lige for tiden er hun lidt oftere at finde i hallen end de andre. Hun skal deltage i junior-VM i tumbling i december i Tokyo.

Victoria Kathrine Thomsen har dyrket tumbling så længe, hun kan huske. Årene med fuld fart på springene har gjort hende så dygtig, at det faktisk er tredje gang, hun skal deltage til junior-VM. Det gør hende dog ikke mindre spændt og forventningsfuld.

- Jeg føler mig klar – men er selvfølgelig også lidt nervøs for at skulle præstere. Men det er så fedt, og jeg glæder mig til en kæmpe oplevelse, siger hun i en pressemeddelelse.

Victoria har gennemgået en række kvalifikationsrunder for at komme med til VM sammen med syv jævnaldrende.

Outrup Power Tumbling og Brejninggaard Efterskole har i flere år haft et tæt samarbejde om netop tumbling.

Annonce
Victoria glæder sig til en fed oplevelse til VM i Tokyo. PR-foto: Brejninggaard.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidst vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Annonce