Annonce
EfB

Kauko smed livlinen væk: - I sidste uge var jeg helten, det var jeg ikke i dag

Joni Kauko (nummer syv) brændte et straffespark med et kvarter tilbage af kampen. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Efter 77 minutter fik Joni Kauko en gylden mulighed for at bringe EfB tilbage i kampen mod SønderjyskE, men finnen brændte sparket fra pletten.

EfB: Selvom SønderjyskE var det dominerende hold, fik EfB's Joni Kauko en stor mulighed for at bringe sit hold ind i kampen igen.

Alexander Bah begik straffespark, og Joni Kauko, der i sidste uge scorede fra 11 meter-pletten mod Horsens, stillede sig til bolden. Men i denne uge gik den ikke. Kauko sparkede på overliggeren.

- Det er fodbold. Nogle gange vinder du, nogle gange ikke. Nogle gange scorer du, nogle gange ikke. I sidste uge var jeg helten, det var jeg ikke i dag, sagde han efter kampen om det brændte straffespark.

Den skuffede finne var ikke tilfreds med sin og holdets præstation.

- Det var en ret dårlig kamp fra os. Vi var der ikke. Vi vidste, hvordan de ville spille. Vi vidste, de ville spille på kontra. Men vi kunne ikke holde holdet stabilt. De havde mange situationer, hvor de slog kontra, sagde han.

Annonce

Smal trup

Midlertidig cheftræner Claus Nørgaard var enig med sin midtbanespiller i, at EfB ikke så godt ud mod SønderjyskE.

- Jeg synes ikke, vi rammer et godt niveau individuelt. Det var ikke en god præstation af os. Nogle ting er meget symptomatiske i kampen. Vi giver dem et mål, og vi kan ikke selv score på et straffespark. Så er det svært at vinde fodboldkampe, sagde han.

- Vores kvalitet på bolden gør det svært for os. Vi halter lidt efter, vi mangler den sidste meter og det sidste pres.

Rodolph Austin vikarierede på den centrale midtbane og forærede SønderjyskE et mål efter en times spil. Men Claus Nørgaard fortrød ikke, at han havde sendt Austin op på midten.

- Nej, det gjorde jeg ikke. Vi har en smal trup, og vi må bruge de ressourcer, som vi har. I og med at "Lungi" ikke kunne spille, var det naturligt, at Austin tog over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce