Annonce
Kolding

KB'er glæder sig til helt særlig kamp: - Først troede jeg at det var for sjov

Fodbold Mod Cancer er arrangeret af Kasper Juul, der også har fået lavet denne helt særlige trøje. Foto Steffen Nielsen
KB-hold skal spille mod stjernehold. Overskuddet går til kampen mod cancer.
Annonce

Kolding: I Kolding Boldklub render der et Serie 6-hold rundt, som nyder fodboldspillet og sætter det sociale samvær i højsædet. Netop dette Serie 6-hold fik en besked på deres Instagram profil for halvanden måned siden, om de kunne være interesseret i en showkamp mod Fodbold Mod Cancer.


- Først troede jeg, at det var for sjov, da vores holdleder Daniel skrev til mig om vi ikke skulle spille en kamp mod Niki Zimling, Marcondes, Melvin Kakooza og en masse andre stjerner fra både tv- og musikbranchen.

Søren Pabst, KB


- Først troede jeg, at det var for sjov, da vores holdleder Daniel skrev til mig om vi ikke skulle spille en kamp mod Niki Zimling, Marcondes, Melvin Kakooza og en masse andre stjerner fra både tv- og musikbranchen. Så jeg ringede til ham med det samme for at høre, hvad det gik ud på. Den var god nok, det stjernespækkede mandskab fra Fodbold Mod Cancer havde kontaktet vores hyggelige fodboldhold for at høre, om vi var interesserede i at spille en showkamp mod dem, fortæller træneren for holdet Søren Pabst i en pressemeddelelse.

Annonce

Meget seriøs

Fodbold Mod Cancer er en velgørenhedsorganisation, som er stiftet af Kasper Juul fra Kolding. Missionen for organisationen er at samle penge sammen til kampen mod kræft via. fodboldevents.
- Vi fik hurtigt sat et møde op med Kasper og fandt ud af, at han var meget seriøs i sin vision, og at det var mere end bare at spille fodbold. Vi følte med det samme, at vi var en del af noget større og kunne være med til at gøre en forskel. Datoen blev fastlagt, og så gik planlægningen ellers i gang, fortæller Søren Pabst.

Annonce

Kamp i august

Kampen bliver spillet den 8. august på Mosevej.

- Det var vigtigt for både os og Kasper, at eventet var mere end en fodboldkamp, så derfor skulle der selvfølgelig være aktiviteter for børn og unge, så vi kunne skabe en hel dag med fokus på at have det sjovt, imens man støtter en god sag. Alle vores spillere synes også, at det var en fantastisk idé, og der gik heller ikke lang tid fra vi først luftede idéen til, at stort set hele truppen havde meldt sig til.
- Vi håber at der kommer en masse mennesker og støtter op, til et fedt arrangement. Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler og ansvar seriøst med hensyn til Covid-19, så vi kan få en sikker og skøn dag i Kolding Boldklub, siger Søren Pabst i pressemeddelelsen.

Kamp den 8. august

  • Kampen bliver spillet den 8. august på Mosevej 1C, som er adressen til Kolding Boldklub.
  • Eventet starter kl. 12, hvor der vil være masser af aktiviteter for børn og unge, samt mulighed for at møde nogen af alle stjernerne fra holdet.
  • Selve showkampen starter kl. 17.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette Frederiksen slår fast: De traditionelle julefrokoster kan ikke gennemføres

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce