x
Annonce
forside

KB tog vigtige point fra rækkens tophold

KB skulle her til eftermiddag spille om vigtige point, da rækkens tophold Varde kom på besøg.

Derfor var det vigtig for holdet, at forsætte deres gode stime, som inden dagen kamp lød på syv ubesejret kampe.

Kolding drengene fik ikke den start på kampen man havde ønsket, og kort tid inden pause formår Vardes Lasse Holm at bringe topholdet i front.

KB valgte at foretage sig en udskiftning i pause, da der skulle ske noget andet i anden halvleg. Det gav pote, da en af Varde spilleren begår straffespark, og KB's Marco Storm udligner til 1-1.

Efter udligning kom der ikke flere scoringer, så derfor blev kampens slutresultat 1-1. KB er stadig med i toppen af Danmarksserien, plus de nu er ubesejret i otte kampe.

Sidste gang KB tabte en kamp, var til B1903 på Mosevej. Derfor skal der spilles om vigtig point i næste runde, når de to hold mødes.

Kolding Boldklub-Varde 1-1 (0-1)

Fodbold, Danmarksserien, herrer

Mål for begge hold: Lasse Holm (43.) Marco Storm (61.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kongehuset aflyser alle arrangementer i forbindelse med Genforeningen

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Annonce