Annonce
Navne

Tv-personlighed holder anderledes jul: I år bliver det i Kolding

Mascha Vang foran parrets hus i Kolding. De fik nøglerne til de 316 kvadratmetre i december 2018. Arkivfoto: Søren Gylling
I år skal kendissen Mascha Vang holde jul i Kolding sammen med sin jyske kæreste og deres respektive familier. Mascha Vang, der flyttede til Kolding sidste år, har et ønske om at komme til julegudstjeneste i byen.
Annonce

Kolding: - Personligt vil jeg gerne i kirke til julegudstjeneste i Sankt Nicolai Kirke i Kolding, inden der er Disney Juleshow og så hjem og hygge med det inden maden.

Sådan skriver tv-personlighed og influencer Mascha Vang på sin blog tidligere på ugen. For et års tid siden pakkede hun tingene sammen i København, og drog mod Kolding, hvor hendes kæreste, jagerpilot Troels Krohn Dehli, holdt til. Sammen har de sidenhen købt et hus i byen.

I bloggen skriver Mascha Vang, at hun ellers meget sjældent har tilbragt jul sammen med kærester. Til Ekstra Bladet fortæller hun, at det oftest er familie over alt andet.

- Jeg har altid prioriteret at holde jul med min egen familie - især mine bedsteforældre, som har betydet meget. Dem ville jeg gerne holde det med og skabe minder, og det er jeg rigtig glad for nu, da min mormor gik bort i år. Det bliver mærkeligt at holde jul uden hende, siger Mascha Vang.

Annonce

Et år som koldinggenser

Selvom Kolding i starten føltes langt væk fra København, har Mascha Vang aldrig været helt ukendt med byen, som hun har kunnet kalde hjem i et år. Til Ugeavisen-Kolding fortalte hun sidste år, at hun førhen har gået på make up-skole i byen. Og så er hendes datter også født lokalt.

I år samler Mascha Vang og sin jyske halvdel, Troels Krohn Dehli, deres familier, som vil tilbringe juleaften i Kolding.

- I år bliver vores første jul sammen i huset her, hvor vi allesammen er samlet, skriver Mascha Vang på sin blog, der dog tager forbehold for, at noget af hendes familie måske ikke kan komme på grund af arbejde.

For Mascha Vang er dette en ny måde at holde jul på, og hun ved ikke helt, hvilke traditioner, der er i vente. Dog ser hun frem til dagen.

- Jeg håber da, at det bliver dejligt og spændende. Jeg glæder mig helt vildt meget til at holde jul i mit eget hjem. Det har jeg ikke rigtig prøvet før, siger Mascha Vang til Ekstra Bladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce