Annonce
Danmark

Kendt Aarhus-rapper skuddræbt ved Jydsk Væddeløbsbane

Shmur var det gladeste, kærligste og mest positive menneske, som jeg nogensinde har mødt, lyder det fra manager Prasad Balakumar.

AARHUS: Onsdag aften blev en 25-årig mand dræbt af skud ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

Torsdag aften bekræftede manager Prasad Balakumar, at den dræbte er den århusianske rapper Shmur.

- På baggrund af utallige henvendelser fra pressen er det med stor sorg, at vi kan bekræfte, at Shmur, artist, kunstner og pladeselskabsmedejer, er afgået ved døden 23. juli 2020 i Aarhus.
Vi beder medier og pressen at vise respekt overfor de pårørende/familien, skriver Prasad Balakur i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Shmur var en af vores bedste artister. Han var en af de mest anticiperet upcoming artister på den danske musikscene. Det gladeste, kærligste og mest positive menneske, som jeg nogensinde har mødt. Shmur vil altid leve videre i os.

Musikmediet Soundvenue nævnte i 2019 Shmur som en blandt en god håndfuld unge århusianske rappere med potentiale til at markere Aarhus på rap-musikkens Danmarkskort.


Det med stor sorg, at vi kan bekræfte, at Shmur, artist, kunstner og pladeselskabsmedejer er afgået ved døden.

Manager


Den 25-årige mand blev ramt af skud foran en hestefold på parkeringspladsen på Observatorievej og fik efterfølgende førstehjælp på stedet. Hans liv stod dog ikke til at redde, og han døde i ambulancen.

Midt på natten til torsdag blev en 42-årig mand knivdræbt på Lenesvej i Brabrand.

Ifølge Østjyllands Politi er der ikke umiddelbar sammenhæng mellem de to drabssager.

Det var her ved Jydsk Væddeløbesbane, at den 25 årige rapper med somaliske rødder blev fundet skuddræbt onsdag ved 19-tiden. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce