Annonce
Varde

Tidligere var han chef - nu hjælper han økonomisk trængte landmænd

Claus Harring har tidligere været chef for Nordea og formand for handelsstandsforeningen. PR-foto
Annonce

Onsdag den 1. juli har landbrugsrådgiver Claus Harring, Landbrugscenter Jylland Vest 40 års jubilæum i Nordea.

Claus Harring har siden sin ansættelse i SDS i Herning i 1980 haft ansættelse i forskellige afdelinger i SDS . Efterfølgende blev SDS og Unibank til Nordea som følge af fusioner.

I 19 år af sin karriere har Claus Harring haft ledelsesansvar - han har blandt andet været leder af Varde-afdelingen af Nordea.  Han har også været formand for handelsstandsforeningen i Varde - nu Varde Handel.

De seneste år har han arbejdet som landbrugsrådgiver og specielt med håndtering af økonomisk udfordrede landbrugskunder i Syd - og Vestjylland.

Arbejdsglæden er fortsat stor til glæde for kollegaer og kunder - specielt det at have dialog med mennesker og finde løsninger, der kan bringe de udfordrede kunder i en anden situation motiverer.

Med bopæl i Varde og kundekontakt fra Jelling til Tønder og Varde til Kolding, så anvendes elektronisk kontakt til kunder og samarbejdspartnere meget, men det bliver også til timer på landevejen.

Fritiden nydes sammen med hustruen Susanne, to børn, svigerdatter og det første barnebarn. Derudover bliver der god plads til samvær med gode venner og en masse motion i form af indendørs bike, styrketræning og under covid-19 en smule løb.

Jubilæet markeres under private former.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Annonce