Annonce
Tønder

Kendt center for træning og fysioterapi skifter navn

Dennis Tøttrup overtager med virkning fra den 1. januar Stines Træningscenter i Løgumkloster - der samtidig skifter navn til Kloster Fysio. 29-årige Chris Nielsen bliver daglig leder i centret. Foto: Martin Franciere
Dennis Tøttrup har med virkning fra den 1. januar overtaget Stines Træningscenter og Fysioterapi i Løgumkloster. Den nye ejer får fremover stærk opbakning fra Chris Nielsen, der bliver daglig leder af centret. Samtidig skifter centret navn.

LØGUMKLOSTER: Med virkning fra den 1. januar overtager Dennis Tøttrup Stines Center for træning og fysioterapi i det gamle posthus i Løgumkloster.

Dennis Tøttrup bor i Ry i det midtjyske søhøjland. Han stammer fra Glyngøre og blev udlært som fysioterapeut fra Holstebro i 2008.

Den nye ejer får stærk opbakning i det nye træningscenter af Chris Nielsen. Han er født og opvokset i Løgumkloster, og har haft sin faste gang i centret de sidste tre år. Han glæder sig nu til at skabe nyt liv i centret, der har en træningslokale og seks fysioterapeuter, der behandler og giver folk råd og dåd.

Annonce

Duoen fortæller, at det hurtigt gik op for dem, at de kunne noget sammen.

- Vi fandt hurtigt hinanden, som Dennis Tøttrup udtrykker det.

Opruster med nye hold

Den nye duo vil især opruste på hold-fronten. Det betyder, at de mange brugere af træningscentret i fremtiden vil få tilbud om forskellige hold-træninger. Det kan være i styrketræning, ryghold og puls og power.

- Vi laver seks forskellige hold, der primært vil have træningstid mandage og torsdage, fortæller de.

Vi fandt hurtigt hinanden.

Dennis Tøttrup, ejer af Kloster Fysio, om den daglige leder, Chris Nielsen

Som sagt har Chris Nielsen haft sin faste gang i trænings- og fysioterapicentret de seneste tre år. Det har dog ikke været på fuld tid, da han også har haft aftaler med store lokale virksomheder som Ecco, Sydbank og Bestseller, hvor han har behandlet og hjulpet virksomhedernes ansatte.

Stines Træningscenter i Løgumkloster overtages med virkning fra den 1. januar af 40-årige Dennis Tøttrup. Ny daglig leder bliver Chris Nielsen, der allerede er godt kendt af husets brugere, da han har været fast tilknyttet centret de sidste tre år. Foto: Martin Franciere

Dennis Tøttrup startede en dialog med Stine Lee Bruhn Schrøder i sommer om at overtage centret. Hun etablerede Stines Træningscenter og Fysioterapi for 16 år siden. De første mange år holdt centret til ved Klosterhallen, men i 2016 flyttede hun adresse til det gamle posthus, som hun fik ombygget, så bygningen kunne rumme de nye aktiviteter.

Annonce

Stines app

Stine Lee Bruhn Schrøder har nu kastet sig over videreudviklingen af en digital app til mobiltelefoner, som hedder Din Sundhedsguide.

- Jeg mener, at jeg har set et hul i markedet, og det her vil kunne hjælpe patienterne med smerteproblematikker endnu bedre end hidtil. Appen er en digital sundhedsløsning, hvor man kombinerer konsultationer med en digital løsning. Dermed bliver et forløb ikke bare en tur på briksen. Med appen kommer vi med hjem til patienterne og kan skræddersy et tilbud til den enkelte, har hun tidligere fortalt her i avisen.

Tilbage til den dynamiske duo, der fremover tegner centret, der samtidig med ændringen af ejerforholdene skifter navn.

Annonce

Kloster Fysio

Fremover bliver navnet på centret på Dravedvej Kloster Fysio.

- Vi er sikre på, at vi har noget at tilbyde til folk i Løgumkloster, og vi er overbeviste om, at vi kan noget i forhold til danskernes sundhed, terapi og kost, siger Dennis Tøttrup og Chris Nielsen, der håber på, at de i fremtiden foruden træning, vejledning og behandling også vil kunne tilbyde foredrag, oplæg og workshops på månedlig basis.

De to fysioterapeuter kommer ikke nødvendigvis til at være i Kloster Fysio på samme tid. Den daglige leder, Chris Nielsen (tv), har også aftaler med flere virksomheder på egnen, mens den 40-årige ejer, Dennis Tøttrup, der bor i Ry, vil tage lange dage for at kunne tage en hjemmedag i ny og nær. Foto: Martin Franciere


Nu lever vi i en coronatid. Er I ikke bange for, at det hele bliver spoleret, fordi vi igen bliver lukket ned på grund af corona?

- Det frygter vi overhovedet ikke, lyder det fra Dennis Tøttrup og tilføjer, at man i centret ligesom i andre centre bestemt har kunnet mærke, at brugerne ikke har kunnet komme fast i centret under de forskellige nedlukninger.

Annonce
Tønder For abonnenter

Politisk halløj om badehotel for åbent tæppe i byrådssalen

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev

Så er den elektroniske fisseman sat op igen: Måske har den allerede virket

Kolding For abonnenter

Beboer i kolonihave, hvor lig blev fundet nedgravet: Gerningsmænd kan have efterladt seddel om gravearbejde

Varde

Maibritt vil kickstarte spritnyt projekt: Frivillige skal hjælpe ofre for seksuelle overgreb

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: I tvivl før på onsdag? Én grund til at stemme ja slår alle andre argumenter af banen

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Erhverv

Kolding Havn hiver millioner i land - og leder efter ny direktør efter sag om skjult regning fra luksushotel

Erhverv For abonnenter

Nabo til populært naturområde fandt døde havørreder i massevis på sin gåtur: Her er forklaringen

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Sønderborg For abonnenter

Lokal entreprenør står bag stribe af forfaldne huse: - Det er bestemt ikke nogen skønhed for omegnen

Ministerium vil sælge bolig i New York på 353 kvadratmeter

Esbjerg

Færre unge og mangel på arbejdskraft: Udfordringerne står i kø for lokal skole – men ny bestyrelse lover at gøre sig umage

Haderslev For abonnenter

De kommer på hospice for at få lindring og dø: For hver tredje sker der noget overraskende

Aabenraa

Pengeregn til sønderjyske cykelstier: Se hvor Folketingets millioner kan komme cyklisterne til gavn

Annonce