Annonce
Esbjerg

Kendt Fanø-restaurant dropper madelskere: Udlejningsbureau flytter ind

Postvejen 16 huser i dag en kendt familierestaurant, men i 2020 flytter et udlejningsbureau ind i underetagen. Pressefoto
Familierestauranten Fanø kommer ikke længere til at huse madglade gæster. I stedet skal underetagen nu rumme Fanøs mange feriegæster på udkig efter blandt andet sommerhuse.

Fanø: Snart kan Sol og Strand Fanøs kunder se frem til nye omgivelser.

Selv om Hovedgaden 12 i mange år har lagt rammer om Sol og Strands lokale afdeling på Fanø, har bureauet nu fået så stor succes, at lokalerne ikke længere kan leve op til det ønskede serviceniveau. Derfor rykker bureauet rødderne op til 1. januar 2020 for at flytte i de hyggelige rammer på Postvejen 16. Det ser bureauchef Kent Nymark frem til.

- Vores nuværende kontor på hovedgaden er efterhånden blevet for trangt til at servicere og tage hånd om de mange feriegæster og husejere, så vi er ovenud glade for, at den her mulighed har vist sig, siger Kent Nymark.

Annonce

Vores nuværende kontor på hovedgaden er efterhånden blevet for trangt til at servicere og tage hånd om de mange feriegæster og husejere, så vi er ovenud glade for, at den her mulighed har vist sig.

Kent Nymark, bureauchef Sol og Strand Fanø

Familierestaurant Fanø lukker

Postvejen 16 har de sidste syv år rummet utallige spisende gæster. På adressen ligger Familierestauranten Fanø nemlig, men restauranten havde sidste åbningsdag den 22. september.

Restauranten har i årenes løb været en stor succes, men husets underetage skal nu udlejes til Sol og Strand Fanø.

- Vi er ikke stoppet, men Sol og Strand kom med et tilbud, vi ikke kunne sige nej til. Det er ikke til at vide, hvad vi nu finder på, siger ejeren Kirsten Kirkegaard.

I øjeblikket er hun og hendes mand Kurt Kirkegaard ved at pakke restauranten ned, så den kan blive klar til udlejningsfirmaet.

Pakkes ned og pakkes ud

Før Sol og Strand Fanø kan flytte ind i restaurantens lokaler, står der et større oprydnings- og renoveringsprojekt foran dem. Håndværkerne er allerede travlt beskæftiget med at modernisere restaurantrammerne, så de passer til udlejningsbureauets behov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Tag bilen til gospelgudstjeneste

Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce