Annonce
Billund

Kendt fra børne-TV: Kunstnere indtager scenen i Legoland

Fire kendte TV-personligheder hopper ud gennem fjernsynsskærmen og underholder i Legoland i september. Foto: PR-foto
I september måned bliver der fuld fart over lørdags-feltet i Legoland, når fire kendte kunstnere fra TV underholder med shows i parken.

Billund: Normalt gør "Motor Mille", "Hr. Skæg", "Rosa fra Rouladegade" og "Ramajetterne" sig i fjernsynet, men hver lørdag i september tager én af dem turen til Legoland, hvor de vil underholde de fremmødte familier med et show på parkens scene.

De to førstnævnte har underholdt i Legoland før, mens "Rosa fra Rouladegade" og "Ramajetterne" er nye indslag i år.

- "Motor Mille" og "Hr. Skæg" plejer at være en stor succes blandt publikum. "Rosa fra Rouladegade" og "Ramajetterne" er også to store børnefavoritter, som vi ser meget frem til at opleve, når de giver den fuld gas på scenen, fortæller Pernille Steffensen, der er eventchef i Legoland, i en pressemeddelelse.

Annonce

Stort hit

Arrangementerne finder sted hver weekend i september. 7. september går "Ramajetterne" på scenen, mens "Motor Mille" underholder 14. september. Ugen efter, 21. september, er det "Hr. Skæg", der giver show, mens "Rosa fra Rouladegade" runder måneden af 28. september.

Efter arrangementerne er der mulighed for at møde kunstnerne, og et eventområde med telt vil være åbent fra klokken 12 til 16. Her vil der være forskellige aktiviteter og konkurrencer, hvor der er præmier på højkant.

- Det er fantastisk at se børnenes reaktioner, når kunstnerne går på scenen. Det er også altid et stort hit at komme helt tæt på og hilse på dem efter showet, så der er ingen tvivl om, at vi glæder os rigtig meget til endnu en omgang "September Shows" i Legoland, siger Pernille Steffensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce