Annonce
Esbjerg

Kendt fra Odense: Donut-café klar med åbningsdato i Esbjerg

Café Donuts er klar til åbning i Kongensgade. Det sker fredag formiddag med gratis donuts til de første 30 gæster. Foto: PR
Gågaden i Esbjerg bliver snart en dessert-café rigere. Café Donuts er klar til åbning fredag den 19. juni.
Annonce

Esbjerg: Der er godt nyt til sukkerglade esbjergensere. Fredag slår en ny café dørene op i Kongensgade 85, og der er friturestegt dessert i form af donuts på menuen.

Café Donuts er kendt fra Odense. Her åbnede den første afdeling i Albanigade i april, og siden er det gået stærkt. Foruden den nye café i Esbjerg arbejder indehaver Thivyakumar Chandrakumar også på at åbne en forretning i Vejle.

Han har tidligere drevet et pizzaria, og er ved siden af sit nye donut-eventyr i gang med at læse datakommunikation i Odense.

Caféen laver alle donuts fra bunden og pynter dem efterfølgende med forskellige former for slik og chokolade som for eksempel Snickers, Daim, Kinder Maxi og skumfiduser. Køledisken vil altid rumme 10 forskellige varianter – otte er faste, mens to skiftes ud fra dag til dag.

Når caféen åbner fredag den 19. juni klokken 10.00, bliver det markeret med gratis donuts til de 30 første besøgende og en udvidet åbningstid på dagen, så man kan købe donuts helt frem til klokken 18.30.

Annonce

Flere nye på vej

Café Donuts er ikke det eneste nye spisested i Esbjergs bymidte. For knap en uge siden flyttede Madklubbens populære pizzakoncept Frankies ind i de store lokaler på hjørnet af Skolegade og Kirkegade. Her afløser de kaffebaren Portlands.

Også den anmelderroste kæde Burger Shack har meldt sin ankomst. Det sker til efteråret i lokaler tæt på Torvet.

Burger Shack åbnede for blot tre år siden med plads til 10 gæster i Århus og har i dag 15 restauranter spredt ud over Jylland og Fyn.

I Esbjerg får Burger Shack adresse i Kongensgade 36, hvor tøjbutikken Wagner tidligere lå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce