Annonce
Sønderborg

Kendt spisested er gået konkurs - åbner igen med nye ejere

Thomas Bundgaard Jacobsson (til højre) og Værfet Restaurant & Bar er gået konkurs. Men virksomheden er allerede solgt videre, og Thomas Bungaard Jacobsson er ansat som chef i den nye restaurant, der drives videre samme sted i Marina Minde. Her foto fra da restauranten åbnede. Foto: Claus Thorsted
Annonce

Sønderborg: Værftet Restaurant & Bar i Marina Minde er gået konkurs. Værftet Restaurant & Bar kører videre.

1. september bægerede Skat Værftet Restaurant & Bar for konkurs, men nu er virksomheden overdraget til nye ejere, og Thomas Bundgaard Jacobsson, der gik personligt konkurs sammen med Værftet, er ansat som bestyrer i det nye firma.

- En stor del af forklaringen er jo corona. Vi udvidede over vinteren, og vi mistede 61 selskaber i løbet af april, maj og juni. Vi kæmpede videre og har haft mange gæster over sommeren, og folk har været virkelig flinke til at støtte os med take away og så videre. Men det har bare ikke været nok til at hente de mistede selskaber ind, fortæller Thomas Bundgaard Jacobsson.

Værftet kører videre som et anpartsselskab, som to investorer - Roald Boysen Vedelgart og Peter Lauritsen - har sat penge i.

- Det er investorer, der er kommet her som gæster og kan se, at det er en god restaurant, som de tror på. En ting er, at jeg er gået personligt konkurs, men det glæder mig, at vi har kunnet fortsætte og sikre alle, der har selskaber og at medarbejderne kan fortsætte, siger Thomas Bundgaard Jacobsson.

Annonce

Kurator vil tjekke salget

Det er advokat Jan Bruun Jørgensen fra Kolding, der er kurator i konkursboet, der skal varetage Skats og andre kreditorers interesser.

- Det er primært Skat, men alt der heller ikke kommet ind endnu. Vi taler om en samlet gæld på cirka to millioner kroner, siger han.


Det er primært Skat, men alt der heller ikke kommet ind endnu. Vi taler om en samlet gæld på cirka to millioner kroner.

Jan Bruun Jørgensen, kurator


Alle der har penge tilgode i det konkursramte selskab skal inden fire uger anmelde deres krav - opgjort per 22. september.

Jan Bruun Jørgensen er klar over, at virksomheden er solgt videre, og det behøver der ikke været noget galt i.

- Forhistorien er, at vi mødtes for en uge siden. Ejeren vil søge at finde en løsningen indenfor en uge. Nu har han solgt videre til et selskab, hvor han er ansat. Det behøver der ikke være noget galt i, men vi skal have undersøgt pris og vilkår for at se, om det er helt ædrueligt - om der for eksempel er solgt til en for lav pris, siger kuratoren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Varde For abonnenter

Joan er formand for landsbyens sidste livsnerve: Forsamlingshuset overlever kun på tidligere års overskud

Annonce