Annonce
Sønderborg

Kendte forfattere besøger sønderjyske biblioteker

Ib Michael kan opleves på bibliotekerne i Aabenraa og Haderslev. Foto: Søren Solkær
Grænselandets litteraturfestival byder i år på fire forfattere, som besøger bibliotekerne i Sønderjylland-Slesvig i september.
Annonce

Sønderjylland: Grænselandets litteraturfestival OrdFraNord - Litteraturfest i grænselandet får i år besøg af forfatterne Sissel-Jo Gazan, Kristian Bang Foss, Ib Michael samt Jens Christian Grøndahl, som er sprunget til, da den islandske forfatter Hallgrímur Helgason må udsætte sit besøg til næste års festival.

Jens Christian Grøndahl er højaktuel, da hans seneste bog "Dage som græs" udkommer, mens han besøger litteraturfesten. Han har udgivet mere end 30 bøger, skuespil og en selvbiografi. Med romaner som "Tavshed i oktober" fra 1996 og "Lucca" fra 1998 fik han et stort publikum.

Efter gymnasiet i 1995 skrev Sissel-Jo Gazan sin debutroman ”Når man kysser i august”, som er en finurlig kærlighedsroman. Senest har hun udgivet "Blækhat", hvor Aarhus i 1980’erne er brugt som ramme. Hovedpersonen Rosa minder en del om hende selv. Forfatteren bor i Berlin og har skrevet guiden "Vi elsker stadig Berlin".

Annonce

Læserhit nomineret til romanpris

Et af årets læsehit er romanen "Frank vender hjem" af Kristian Bang Foss. Det er en roman om Frank og Thea, deres forældregeneration og de klasseforskelle, der gør det svært at begå sig, hvor man ikke føler, man hører til. Romanen var nomineret til DR's romanpris.


Jens Christian Grøndahl er højaktuel, da hans seneste bog "Dage som græs" udkommer, mens han besøger litteraturfesten

Fra artiklen


Ib Michael er aktuel med "Sandheden om Lucy", hvor nogle venner tager til Brasilien i sporet på en gammel ekspedition. Romanen markerer forfatterens 50-års jubilæum som forfatter - over 30 romaner og rejseskildringer fra rejser i hele verden blandt andet sammen med Troels Kløvedal, er det blevet til.

Annonce

Billetter på forhånd

OrdFraNord - Litteraturfest i grænselandet finder sted den 16.- 19. september på bibliotekerne i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev, det tyske bibliotek i Tønder samt på Flensborg Bibliotek, hvor der også vil være en kunstudstilling og et besøg af børnebogsforfatteren Ry Kristensen.

Billetter købes via bibliotekernes hjemmesider eller på bibliotekerne. Til flere af arrangementerne er det nødvendigt at købe billetter på forhånd på grund af corona-restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce