Annonce
Vejen

Kenneth Kristensen siger farvel til direktørjobbet

1. december siger Kenneth Kristensen farvel til direktørjobbet i Flex1one, men beholder fortsat sin plads i bestyrelsen. Foto: Søren Dippel
Siden 2014 har Flex1one i Brørup gennemgået store forandringer. Til næste år skal nye medarbejdere ansættes, og 1. december får virksomheden en ny direktør.
Annonce

Brørup: 17 år efter virksomheden blev etableret, har indehaver og direktør for Flex1one Kenneth Kristensen ønsket at hellige sig nye områder i sit arbejdsliv. 1. december siger han farvel til direktørjobbet, men beholder fortsat sin plads i bestyrelsen.

Flex1one havde til at begynde med adresse i Karlslunde og fire ansatte. Men i 2004 købte virksomheden bygningerne, som tidligere havde huset Brørup Mejeri, og året efter blev aktiviteterne flyttet fra Karlslunde til Brørup. Medarbejderstaben talte da 10 ansatte, men siden har Flex1one oplevet en markant vækst. I dag har virksomheden 45 ansatte og eksport til hele verden.

- Vi har vores egen udviklingsafdeling og sælger maskiner, autolifte og udstyr til dæk- og autobranchen samt lagerinventar til alle brancher. Vi i en god vækst, siger Kenneth Kristensen og fortæller, at Flex1ones medarbejderstab vil vokse fra næste sommer.

- Vi får voldsomt travlt, så vi får nye medarbejdere. Vi ansætter også en ny direktør 1. december. Det bliver Peter Juul Møller, der kommer fra en stilling som salgschef hos AC Hydraulic A/S, hvor han blandt andet har arbejdet med forretningsudvikling og salg.

Igennem de seneste knap seks år har Flex1one været ejerledet af Kenneth Kristensen. 1. december overlader han direktørposten til sin efterfølger. Foto: Søren Dippel

Siden 2014 har Flex1one gennemgået store forandringer, hvor der blandt andet er ryddet op i alt fra varelagre, til produktsortiment, arbejdsprocesser og fokusområder.

- Forretningen fremstår særdeles sund og trimmet til fremtiden, og jeg synes derfor, at tiden er den helt rette til, at jeg kan fokusere på nogle andre elementer i mit arbejdsliv. Jeg skal prøve noget andet.

Flex1one er en del af den familieejede koncern, Nordisk Dæk Import (NDI). Vejen hertil blev banet ved, at Nordisk Dæk Import i 2003 opkøbte den reol-leverandør, som i en årrække havde leveret reoler til forskellige selskaber i NDI-koncernen. Det opkøbte - og konkursramte - reol-firma blev under NDI til firmaet FLEX Reol. Efter tilførslen af en række andre varegrupper til sortimentet, ændrede FLEX Reol navn til Flex1one.


Forretningen fremstår særdeles sund og trimmet til fremtiden, og jeg synes derfor, at tiden er den helt rette til, at jeg kan fokusere på nogle andre elementer i mit arbejdsliv.

Kenneth Kristensen, direktør


Kenneth Kristensen er 52 år, stammer fra Andst og har været elev - først i Østerbyskolen i Vejen og siden på den daværende Vejen Handelsskole.

- Men sideløbende har jeg gået til hånde på lageret i Nordisk dæk Import, så jeg har arbejdet hele tiden, siger den afgående direktør,

Han bor i Vejen sammen med Franceska. Familien tæller en datter  Karoline, 20 år, som læser til læge i Aarhus og Emil, 16 år, der går i 10. klasse på Herlufsholm Kostskole.

Når tiden tillader det, holder Kenneth og Franceska af at rejse. Drømmen er engang at kunne køre jorden rundt i en firhjulstrukken autocamper.

Flex1one

Flex1one blev etableret i 2003 og er en del af Nordisk Dæk Import koncernen (NDI).

Virksomheden beskæftiger 45 medarbejdere inden for salg, udvikling, service, produktion og administration.

Flex1one er totalleverandør af autolifte, værkstedsudstyr samt lager- og værkstedsinventar.

Virksomheden har sin egen udviklingsafdeling og producerer blandt andet ergonomisk udstyr under de to brands: AHCON og Wheel Trolley.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Boligområde i Sønderborg bliver stemplet som hård ghetto

Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Annonce