Annonce
Sport

Kent Nielsen storroser sit mandskab efter første sejr

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Silkeborg-træner, Kent Nielsen, havde masser af roser til sine spillere efter sæsonens første sejr.

Der skulle 13 kampe til, før Silkeborg IF kunne tage sæsonens første sejr i 3F Superligaen.

Sejren kom i hus, da AGF søndag blev nedlagt med 4-3 på et sent sejrsmål. Efter kampen havde Silkeborg-træner, Kent Nielsen, mange positive ord til overs for sine spillere.

- Stor ros til alle spillerne for, hvordan de håndterede kampen, for det var virkelig godt gået, siger Kent Nielsen.

Inden kampen havde Kent Nielsens mandskab tabt ni kampe og fået tre uafgjorte, hvilket i lang tid har efterladt holdet i bunden af tabellen.

- Som hold har vi hele tiden haft troen på, at det kunne lade sig gøre at vinde, så det er bare en stor forløsning, siger Kent Nielsen efter sæsonens første sejr

I løbet af kampen kom Silkeborg bagud to gange, men holdet endte alligevel med at få vendt kampen på hovedet og vinde kampen til sidst.

Det giver ifølge Kent Nielsen masser af selvtillid.

- Det, at man kan komme bagfra og vinde på den måde, vi gør, giver en masse selvtillid og tro på egne evner, konstaterer cheftræneren.

Selv om AGF i kampen havde mange store muligheder for at lave mere end tre mål, mener Kent Nielsen ikke, at Silkeborgs sejr var ufortjent.

- Det var en åben slagudveksling, og jeg ved også godt, at vi havde lidt held. Men jeg mener ikke, at der er nogen, der kan sige noget til, at vi vandt kampen, for jeg synes, vi var gode, siger han.

Efter en lang og svær periode for Silkeborg-holdet var det en stor lettelse for midtbaneprofilen Mads Emil Madsen at få sæsonens første sejr.

- Det var en kæmpe forløsning, og jeg er sindssygt glad for, at vi kunne vinde i så fed en kulisse, siger Madsen med tanke på de over 22.000 mennesker, der var mødt op på Ceres Park til søndagens kamp.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Esbjerg

Video: Molboarbejde med massive vandmasser: Bilka-kryds oversvømmet da store regnmængder blev pumpet i ring

Annonce