Annonce
Sport

Kent Nielsen storroser sit mandskab efter første sejr

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Silkeborg-træner, Kent Nielsen, havde masser af roser til sine spillere efter sæsonens første sejr.

Der skulle 13 kampe til, før Silkeborg IF kunne tage sæsonens første sejr i 3F Superligaen.

Sejren kom i hus, da AGF søndag blev nedlagt med 4-3 på et sent sejrsmål. Efter kampen havde Silkeborg-træner, Kent Nielsen, mange positive ord til overs for sine spillere.

- Stor ros til alle spillerne for, hvordan de håndterede kampen, for det var virkelig godt gået, siger Kent Nielsen.

Inden kampen havde Kent Nielsens mandskab tabt ni kampe og fået tre uafgjorte, hvilket i lang tid har efterladt holdet i bunden af tabellen.

- Som hold har vi hele tiden haft troen på, at det kunne lade sig gøre at vinde, så det er bare en stor forløsning, siger Kent Nielsen efter sæsonens første sejr

I løbet af kampen kom Silkeborg bagud to gange, men holdet endte alligevel med at få vendt kampen på hovedet og vinde kampen til sidst.

Det giver ifølge Kent Nielsen masser af selvtillid.

- Det, at man kan komme bagfra og vinde på den måde, vi gør, giver en masse selvtillid og tro på egne evner, konstaterer cheftræneren.

Selv om AGF i kampen havde mange store muligheder for at lave mere end tre mål, mener Kent Nielsen ikke, at Silkeborgs sejr var ufortjent.

- Det var en åben slagudveksling, og jeg ved også godt, at vi havde lidt held. Men jeg mener ikke, at der er nogen, der kan sige noget til, at vi vandt kampen, for jeg synes, vi var gode, siger han.

Efter en lang og svær periode for Silkeborg-holdet var det en stor lettelse for midtbaneprofilen Mads Emil Madsen at få sæsonens første sejr.

- Det var en kæmpe forløsning, og jeg er sindssygt glad for, at vi kunne vinde i så fed en kulisse, siger Madsen med tanke på de over 22.000 mennesker, der var mødt op på Ceres Park til søndagens kamp.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kan vi i det mindste få ærlig kommunikation?

Det lover simpelt hen ikke godt for regeringens troværdighed. I ni ministerier har man skiftet kommunikationschef efter valget. I syv tilfælde er der blevet ansat en kommunikationschef, der træder ind ad døren med et cv præget af tætte personlige eller politiske relationer til den socialdemokratiske minister, der netop har sat sig til rette i ministerkontoret. Der er tale om tidligere personlige rådgivere, valgkoordinatorer og politisk frivillige i valgkampe. Det er dog et tilfælde, insisterer regeringen. Et helt ufatteligt tilfælde, fristes man til at tilføje. Alt er gået rigtigt til. De bedste er valgt, i hvert eneste tilfælde. Og ministrene har overhovedet ikke blandet sig. Hedder det sig. I Danmark er embedsmandskorpset ikke politisk udpegede. Der er godt nok en tendens til, at politikere omgiver sig med flere og flere rådgivere, men kommunikationschefer i ministerier er ikke rådgivere. De er embedsmænd, de arbejder for staten og dermed for borgerne. De får løn af statskassen. De er ikke socialdemokrater eller noget andet - de er upolitiske. Det er derfor, at ansættelserne af de syv kommunikationschefer stikker sådan ud. Det er derfor oppositionen - ført an af Ole Birk Olesen, Liberal Alliance, i en stadig mere og mere kontant retorik insisterer på at få svar fra ministrene på spørgsmålet: Er alt gået rigtigt til? Man forstår den stigende irritation, som bortforklaringerne fortsætter. Det er en dybt beklagelig udvikling. Det er muligt, at politikere har brug for mere og mere politisk rådgivning, og derfor har behov for politiske rådgivere. I så fald er det rådgivere, de skal ansætte, og det skal selvfølgelig ske transparent for alverden. Stå ved det, tag det efterfølgende politiske slagsmål i Folketinget, for ærligt talt vil det være en kamp, der er til at klare. Uanset hvad der siges lige nu på tværs af folketingssalen, vil den næste regering formentlig ansætte endnu flere politiske rådgivere, end denne har gjort. Sådan er trenden. Men vær dog ærlig. Drop skuespillet. Hellere politisk udvalgte kommunikationschefer end fordækte udnævnelser, der skaber tvivl om afsenderen på de budskaber, som vil komme ud af samtlige ministerier de kommende år.

Annonce