Annonce
Kolding

Kenyanske unge lærer om affald og genbrug i Kolding

De kenyanske unge besøgte tirsdag Kolding Kommunes nye genbrugsplads og affaldsforbrændingen, og bed især mærke i, at vi sorterer affaldet i Danmark. PR Foto
Annonce

Kolding: 57 børn og unge fra Danmark og Kenya lagde tirsdag 3. september vejen forbi Bronzevej for at blive klogere på affald.

De danske børn er alle elever på Sjølund-Hejls Skole, og de har i denne uge besøg af Nafsi Youngster, en kenyansk akrobatik- og dansetrup.

I løbet af ugen arbejder eleverne med temaet "Bæredygtighed og klimaforandringer". I løbet af formiddagen lærte de unge mere om, hvad der sker med vores ting, efter de er endt i skraldespanden eller på genbrugspladsen.

Renovations formidlingstjeneste RE: LAB viste eleverne rundt på genbrugspladsen, og de kenyanske unge bed især mærke i, at vi sorterer affaldet i Danmark.

Som en del af besøget fik gruppen også en del overskudsmaterialer med hjem fra Skatkammeret, som de bruger til kreative projekter.

Nafsi Youngsters består af syv kunstnere mellem 10 og 22 år og deres træner. Besøget i Sjølund-Hejls er første stop på en femugers turné i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Danmark For abonnenter

Transport-mastodont sender advarsel til vognmænd: Hvis I frasælger pengetank, risikerer vi at lukke

Annonce