Annonce
Debat

Kernetropperne skal ikke arbejde mere

Annonce

Læserbrev: JydskeVestkysten har på det seneste haft fokus på at unge danskere skal arbejde i gennemsnit 40 år, mens italienske børn kan slippe med otte år mindre. Ifølge Rockwool Fonden skal ''kernetropperne'' arbejde lidt mere, for at der kommer penge i statskassen.

Rockwool Fonden mener, at kernetroperne skal arbejde frem for at lokke dem uden for arbejdsmarkedet i job. Rockwool Fonden mener åbenbart, at nogle borgere bare skal loppe den af, mens andre slides ned.

Tidligere overvismand Torben M. Andersen mener endog, at vi udtømmer skattebasen, såfremt vi arbejder mindre. Jeg har nu den holdning, at jo flere på overførselsindkomst, der kommer i arbejde, jo mindre behøver kernetropperne at arbejde, da staten har mindre udgifter på overførselsindkomster.

Vi kunne også udnytte den eksisterende arbejdsstyrke bedre, såfremt det ikke står sådan til som chefkonsulent hos Dansk Erhverv, Tine Buch Olsson, siger. Nemlig at 12 procent af danskerne pjækker, selv om de ikke er syge.

Man må undre sig over, at Rockwool Fonden ikke tager stilling til, at hver dansker i 2019 betalte 21.925 kr. til Eurostat, mens de to coronaplagede lande Italien og Spanien ligger på 11.500 kr. pr. borger, mens Bulgarien som bundskraber betaler 3.038 kr. pr. borger.

Kontingent hos en fodboldklub er ens for alle, om man er rødhåret eller gråhåret. Det er dog ikke en model, der åbenbart bruges hos EU. Det må der rettes op på. Det nævner Torben M. Andersen dog ikke noget om. Overnævnte tal var som nævnt fra 2019. Oveni har vi så lige foræret over 4 mia. kr. til EU.

Man må stille Rockwool Fonden spørgsmålet, om den stadig mener, at kernetropperne skal arbejde længere når det reelt intet formål har, når regeringen blot smider meningsløst om sig med skattekroner, som Torben M. Andersen ønsker flere af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce