Annonce
Sønderborg

Kettingfirma genoptager gammel tradition

Et lysende juletræ er der også blevet plads til. Pressebillede
Annonce

Ketting: I 1970erne og 80'erne var der autolak på Smedegade 14 i Ketting. Den nu afdøde indehaver af Ketting Autolak, Aage Espersen, var altid fuld at gode idéer til alternative og ikke mindst kreative julebelysninger.

I mange år var der op til jul placeret en stor stjerne i toppen af den høje skorsten mellem privaten og værkstedet, men da modet til at kravle op ad skorstenen med tiden aftog, blev der på gavlenden ud mod vejen placeret en opstilling, der flot blinkede med ”Glædelig jul 1977” bundet sammen af ledninger på kryds og tværs, for året efter at blive ændret til ”Glædelig jul 1978”

Den nuværende ejer af bygningerne, indehaver hos Als Bilindretning Hans Overby og hans personale, mente i år det var på tide igen lave en anderledes julebelysning midt i Ketting ud til den trafikerede landevej.

Virksomheden har i mange år været forhandlere af Variant trailere, så hvad var mere nærliggende end at udsmykke en trailer med både gavebånd og blinkende julelys løftet op i højden, så den er tydelig at se fra landevejen, med en kærlig tanke til den kvinde der har svært at finde julegaven til manden, der har alt.

I perioden frem til jul leveres alle solgte trailere med en ekstra gave og så bliver det spændende at se om der er nogle, der vælger den flot udsmykkede trailer omend den er lidt for stor til at komme under træet.

Måske nogle har et par billeder liggende fra dengang, der stadig var autolak på adressen og meget gerne med julebelysningen, for sådanne vil Hans Overby meget gerne have en kopi af.

Højt hævet står en trailer med flot julebelysning. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce