Annonce
EfB

Kevin Conboy: Kun pointene tæller

Kevin Conboy satte ikke navne på de spillere, der skal være bedre til at tage temperaturen på kampen, men Patrick Egelund er helt sikkert en af de spillere, der skal lære at tage bedre beslutninger, der gavner holdet. Foto: Jacob Schultz
EfB's rutinerede back havde gerne set mere kvalitet på bolden, men han glæder sig over pointene og følte egentlig, at der var nogenlunde kontrol over kampen.
Annonce

Seks point.

Det var det, der fyldte noget i Kevin Conboys hoved, da han og holdkammeraterne havde nedkæmpet HB Køge med 1-0 og stod med den anden sejr i lige så mange kampe.

- Tre point er tre point, det er det eneste, det drejer sig om lige nu. Vi kan og skal spille bedre, for vi er et bedre hold, end vi viste i dag.

- Udefra ser det ud som om, I stadig er ramt og bliver lidt bange, når der kommer modgang, er det korrekt set?

- Sådan oplever jeg det ikke. Jeg oplever ikke, at vi er ramt af sidste sæson, og vi er alle sammen mest opsatte på at kigge fremad, og sejre kan altid bruges.

- Er det nok at vinde for at bygge selvtillid op, eller skal I også helst spille godt?

- Pointene står over alt andet, og point får man selvtillid af, vi kan jo se, at nogle af de formodede gode hold allerede har smidt point. Men vi vil da gerne dominere mere på bolden og spille bedre, men det kommer, det er jeg sikker på.

- Havde du hele tiden fornemmelsen af, at I var i kontrol i denne kamp?

- Det synes jeg egentlig, det var bestemt ikke sådan, at jeg løb rundt derinde og tænkte, at de kunne score, hvornår det skulle være, men omvendt vidste vi jo også godt, at bolden bare skulle falde forkert en enkelt gang, så ville de udligne.

- Hvad er det, I mangler, for at kontrollere sådan en kamp bedre?

- Vi skal være klogere til at tage temperaturen på kampen. Vi skal være mere afklaret. Hvis vi er presset i en periode, så skal vi ikke med det samme jagte en scoring, når vi får bolden, så skal vi passe på den, samle holdet og spille klogt. Der mangler vi noget.

- Hvad glæder du dig over ud over pointene?

- At vi spiller til nul. Det er altså rart at vide, at vi ikke skal op og score tre-fire gange for at vinde, som vi skulle i sidste sæson. Det er bare vigtigt, at vi spiller til nul, for vi har så dygtige folk i offensiven, at vi altid vil komme til chancer, og jeg tror, at vi kommer til at score i næsten hver eneste kamp.

- Lørdag venter Silkeborg, tager I derop med ro i sindet efter to sejre?

- Vi tager i hvert fald derop med en god ballast i to sejre i to kampe. De første kampe i en sæson er altid vigtige, fordi man skal positionere sig i rækken, og det kan man da i hvert fald sige, at vi har gjort med to sejre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce