Annonce
Sport

KFUM er atter ved fuld styrke

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM's kvinder i 3. division var svækket af afbud i den seneste kamp mod Svendborg, og det var medvirkende til nederlaget på 19-22.

- Vi gik her helt i stå i de sidste ti minutter, fordi der simpelthen manglede udskiftningsspillere, siger KFUM's træner Leena Storm forud for søndagens hjemmekamp mod Næstved.

- Trods nederlaget er humøret fint hos pigerne, og til kampen mod Næstved er både Anne Mortensen og Sandie Nissen klar igen. Det giver os nogle flere muligheder, end vi havde mod Svendborg, tilføjer hun.

Leena Storm og assistenttræner Bo Jørgensen har set Næstved spille mod Ribe. Sjællænderne har en af de bedste playmakere i 3. division, og hun skal stækkes. Desuden råder de også over en hårdtskydende venstre back.

KFUM har tabt sine to seneste kampe og ligger nummer syv med seks point. Næstved er placeret på tredjepladsen og har ti point.

Team Haderslev KFUM - Næstved

Håndbold, 3. division, kvinder

Søndag 16.15, Haderslev Idrætscenter

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Illegal indvandrig er alarmerende

Fra statistikkerne ved vi, at der er godt 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark. Opgørelserne siger naturligt nok ikke noget om den illegale indvandring, da de pågældende personer ikke er registreret. Men Rockwool Fonden har et skøn. Ved hjælp af en avanceret statistisk model vurderer Rockwool Fonden, at cirka 26.000 personer opholder sig ulovligt i landet. Det er en stigning på 18 procent, siden fonden kom med sin seneste rapport i 2016. Nyheden er alarmerende. Et er den lovlige immigration, der så sandelig også har skabt udfordringer. Men noget ganske andet er, at vores land åbenbart huser mennesker, vi intet aner om. Vi har således ikke mulighed for at tjekke, om de pågældende er farlige kriminelle eller måske endog terrorister. I sagens natur er der indbyggede usikkerheder i rapporten. Men ifølge fondens egen forskningsenhed holder det med 95 procents sandsynlighed stik, at mellem 23.000 og 29.000 personer lever under jorden her til lands. Hver og en af dem er en for mange. Tilsyneladende er der to former for illegal indvandring. Uvist hvordan lykkes det åbenbart nogle mennesker at snige sig hertil og gå i skjul. Andre indrejser lovligt, men opholder sig efterfølgende i Danmark i strid med lovgivningen. Blandt andet sker det åbenbart, at kinesere udnytter deres landsmænd som kummerligt betalt arbejdskraft i restaurationsbranchen. Kokkene kommer til Danmark i henhold til den såkaldte beløbsordning. Den sikrer på papiret kineserne en ganske udmærket løn. Men Fagbladet 3F skriver, at ingen eller kun få fridage samt groteske arbejdsuger kombineret med fradrag for kost og logi reducerer den reelle timeløn til omkring 25 kroner. Kinesiske kokke er næppe den store trussel mod rigets sikkerhed. Men de pågældendes ophold er ligeså ulovligt som alle andre illegale immigranters. Derfor er der også her behov for en energisk indsats med at opspore og udvise disse mennesker, ligesom deres arbejdsgivere naturligvis skal gøres ansvarlige.

Kolding For abonnenter

Efter forligsbrud: SF og Enhedslisten på vej ud i det politiske mørke

Annonce